Erénytelen Ellenzéki Egyveleg

"Az őszinteség a legjobb politika. A szívekbe kell elültetni. Így az élet igaz értelme felemelheti a politika tónusát is, amíg a közjogi és a magánéleti becsület eggyé nem válik." - Margaret Fuller

Gulyás Márton összehozta: 8 pártvezető állt közös színpadra, hogy megerősítsék: egyik pártja sem vállal semmiféle erénygaranciát, sem önkorlátozást. Még egy ilyen erkölcsi és jogállami válság ellenére sem, amibe nemzetünk az önjelölt önkényurunk jóvoltából belesodródott.

Ez a 8 pártvezető az, akik a nemzet erkölcsi megtisztulását hátráltatják. Ők azok, akik kiállnak a színpadra, és közlik: "A jelenlegi rendszer nem jó, de mi sem kínálunk erkölcsösebbet, sem erényesebbet. Csak MÁSHOGY UGYANAZT." Kijelentik: "Mi sem vállalunk semmiféle önkorlátozást, sem jogilag számonkérhető erénygaranciákat, csakúgy, mint a Fidesz." Ezt üzenték meg a színpadon. Jegyezd meg ezeket a neveket:

- Karácsony Gergely: Párbeszéd Magyarország;
- Juhász Péter: Együtt;
- Hadházy Ákos: Lehet Más a Politika (LMP);
- Gyurcsány Ferenc: Demokratikus Koalíció (DK);
- Fodor Gábor: Magyar Liberális Párt (MLP);
- Bokros Lajos: Modern Magyarország (MoMa);
- Molnár Gyula: MSZP;
- Orosz Anna: Momentum.

Mindegyik tud a Platón Párt​ működéséről, hiszen mindet megkerestük év elején azzal, hogy vállalják be az erénygaranciákat. Ennek tudatában is kerülik a témát. Rosszhiszeműen.

Ők azok, akik még a FELTÉTLEN KIZÁRÓ OK megszüntetését sem vállalják pártjukban, azaz nem garantálják az alapszabályukban, hogy kormányra kerülve haladéktalanul biztosítják a KÖZPÉNZ forrásainak és felhasználásának TELJES és TÉTELES feltétlen átláthatóságát és nyilvánosságát. Mindegy ki kormányoz, csak számoljon el a közpénzzel. Ha még ezt sem garantálják, akkor mit képzel, aki rájuk szavaz? Lehet ígérgetni fűt-fát, de ha újra nem látja a nemzet a közpénz sorsát, akkor újra háborítatlanul lehet azt majd fentről lopni. Egy erényes pártnak semmi vesztenivalója nincs azzal, ha nyílt lapokkal játszik. Ám a bizniszpártok és a maffiapártok csak sunnyogva és titkolózva tudnak játszani. Mint ők.

Ők azok, akik a jogilag számonkérhető erénygaranciák közül egyetlen egyet sem vállalnak. Még az erkölcsi és jogállami fertő ellenére sem:

Ez a 8 ellenzéki párt tehát semmiféle önkorlátozást, semmiféle jogilag számonkérhető erénygaranciát nem vállal. Semmiféle erkölcsi javító szándék nincs bennük. Ez egy Erénytelen Ellenzéki Egyveleg. MÁSHOGY UGYANOLYAN mind, mint a Fidesz, csak jobban ki vannak éhezve a közpénzre. Éppen a Platón Párt ellentétei.

Köszönjük Erénytelen Ellenzéki Egyveleg! Köszönjük Gulyás Márton! Ettől aztán tényleg erényesebb lesz a politika, és tényleg minőségi változás várható (újra MSZP, újra Gyurcsány, újra Bokros csomag, liberális nemzetkorcsosodás, stb.). Bár a Jobbik kimaradt ebből az egyvelegből, de ők sem vállalnak semmiféle önkorlátozást, sem az erénygaranciákat. Szégyen és gyalázat. Erkölcsi fertő.

Ennél többet érdemel a magyar. Jól tudjuk: ezeknek a pártoknak a mivoltával ellentétes az önkorlátozás, hiszen mind bizniszpártok. Az erény ellentétei. Másrészt már nem is tudnák az erénygaranciákat hitelesen vállalni, hiszen önként nem tették elsőre. Ki fognak kopni a köztudatból a polgárok erkölcsi felismerésével. Úgy gondoljuk, hogy óriási ERKÖLCSI IGÉNYTELENSÉG kell ahhoz, hogy valaki ilyen pártra szavazzon. Helyette gondolkozz!

Kapcsolódó cikkeink:
* Arányos választási rendszer? Red Herring a közpénzcsöcsre: Itt
* Feltétlen kizáró ok: Itt

Politikai Program 2018 (ERÉNY-TERV): itt

Videóink: itt

Társadalmi Szerződés: itt

Nemzetegyesítő Stratégia: itt

Csatlakozás: itt

IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank)

Honlapunk: itt

Évkönyv 2017: itt

Platón Párt Szimpatizánsok Facebook csoportja: itt

Az erény legyen veled!


Oszd meg, és uralkodj!

Kelt: 2017.09.03.

Tisztelettel,

PLATÓN PÁRT

Az erény pártja

A PLATÓN PÁRT Elnökségének jóváhagyásával

A cikk a Facebook-on is megtalálható