Feltétlen kizáró ok

"A legrosszabb dolog, amit egy kormány elkövethet, hogy az emberek tudatlanságára építi a hatalmát. Mert amint a nép erre rájön, megundorodik tőle." - Harriet Martineau

Szerinted normális, hogy nem nyilvános a közpénzek tételes felhasználása az utolsó forintig? Normális, hogy tényfeltáró újságírók ádáz küzdelme kell ahhoz, hogy egyesével beszerezzék a közpénz (a mi pénzünk) felhasználásának módját külön-külön ügyenként? Nem is győzik. Szélmalomharc. Gyorsabban lopják a közpénzt, mint ahogy lépést lehetne vele tartani. Másrészt a közérdekű adatigényeket rendre elutasítják, és a maffiaállam még bírósági ítéletek ellenére sem hozza nyilvánosságra egyes esetekben a közpénzünk sorsát.

Fogadj el egy FELTÉTLEN ERKÖLCSI ALAPELVET: van egy olyan FELTÉTLEN KIZÁRÓ OK, ami ha fennáll egy adott párt esetében, akkor arra a pártra soha többé, semmilyen körülmények között ne szavazz! Ez az első lépés az ERÉNY felé.

Ez a FELTÉTLEN KIZÁRÓ OK pedig legyen az, hogy ha egy párt nem rögzíti az alapszabályában, hogy kormányra kerülve GARANTÁLJA A KÖZPÉNZEK TELJES ÉS TÉTELES FELTÉTLEN NYILVÁNOSSÁGÁT AZ UTOLSÓ FORINTIG.

A közpénz felhasználásának eltitkolása kizárólag annak áll érdekében, aki lopja. A nemzetnek ez nem érdeke. Ha a politikusok észrevétlenül lophatják a közpénzt, az NEMZETBIZTONSÁGI KOCKÁZAT, mert a nemzet fejlődésére és túlélésére szánt közpénzt a magánvagyonukba sikkasztják ki. Ezt a gyalázatot kizárólag olyan ember nézi el, aki ERKÖLCSI IGÉNYTELEN vagy BŰNRÉSZES.

Jelenleg egyetlen párt garantálja a közpénz bevételeinek és kiadásainak teljes és tételes feltétlen nyilvánosságát az utolsó forintig: ez a Platón Párt.

Mondj NEMet a bizniszpártokra! Mondj NEMet az önkorlátozást nem biztosító pártokra! Mondj NEMet azokra a pártokra, amik az alapszabályukban nem biztosítják a platóni erénygaranciákat. Azért nem vállalják ezt, mert a létesítő okiratba ütköző működés esetén az ügyészség végső soron felszámolhatná a pártjukat. Azaz jogilag számonkérhetőek lennének. Mint a Platón Párt.

A bizniszpártok önmagukban hordozzák az önkény és korrupció csíráját. Jelenleg mind a kormánypárt, mind az ismert ellenzéki pártok ilyenek. Szerintünk minden épeszű és éperkölcsű magyarnak egyet kell érteni abban, hogy van egy FELTÉTLEN KIZÁRÓ OK, ami alapján egy pártnak semmilyen körülmények között nem szavazhatunk bizalmat. Ez a FELTÉTLEN KIZÁRÓ OK olyan erős, hogy semmiféle pártsiker, ígéret vagy más hasonló dolog NEM KOMPENZÁLHATJA A HIÁNYÁT.

Jelenleg a közpénz felhasználása nem átlátható, nem nyilvános, nem követhető, nem ellenőrizhető. Olyan ez, mint az IDIÓTÁK TÁRSASHÁZA, ahol a közös képviselő megbokrosodott, és eltitkolja, hogy mire költi a társasház közös pénzét, és milyen hiteleket vesz fel a társasház nevében. A társasházban lakó idióták pedig újra megválasztják, mert a közös képviselő csinált nekik egy focipályát a kertben. Hát ilyen országban akarunk mi élni? Ahol az ERKÖLCSI IGÉNYTELENEK sakkban tartják az ERÉNYES embereket, mert kaptak pár ezer forintot?

Olyan országban élünk, ahol eltitkolja előlünk a hatalmon lévő erkölcstelen kisebbség, hogy mennyi közpénz folyik be a közös kasszába, és onnan mennyi pénz pontosan mire és kinek megy el. Ilyen országban élünk! Ráadásul az ERKÖLCSI IGÉNYTELENEK arra készülnek, hogy újra ilyen pártot juttassanak kormányra. Hát nem analóg a helyzet ez az idióták társasházával? De! Pedig az informatikai lehetőségek egyszerűen lehetővé tennék egy bárki által lekérdezhető NEMZETI ADATTÁRHÁZ megvalósítását. A Platón Párt ezen dolgozik. Az ERÉNY nevében. Legyen átláthatóság, tisztesség! AKÁRKI IS KORMÁNYOZ!

Nem azt kérjük, hogy szavazz ránk. Azt kérjük, hogy ne szavazz csaló pártra!

Az a párt, ami ezt nem garantálja az alapszabályában, az egy erkölcsi fertő. Deklaráltan lopni akarnak. Egy erényes párt ugyanis semmit nem veszít akkor, ha a közpénzzel átláthatóan és tisztességesen elszámol a nemzet felé az utolsó forintig. Semmiféle gazdasági siker, semmiféle külső fenyegetettség, semmiféle rezsicsökkentés, semmiféle családi támogatás, semmiféle ellenzéki összefogás nem lehet ÜRÜGY a közpénzek ellopására és egy önkényuralom kiépítésére. Sem jobbról, sem balról. NE SZAVAZZ olyan pártra, ahol a FELTÉTLEN KIZÁRÓ OK fennáll! Ne nézd el akár egyetlen nemzeti forintunk ellopását se! Ne legyél ERKÖLCSI IGÉNYTELEN!

Politikai Program 2018 (ERÉNY-TERV): itt

Videóink: itt

Társadalmi Szerződés: itt

Nemzetegyesítő Stratégia: itt

Csatlakozás: itt

IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank)

Honlapunk: itt

Évkönyv 2017: itt

Platón Párt Szimpatizánsok Facebook csoportja: itt

Az erény legyen veled!


Oszd meg, és uralkodj!

Kelt: 2017.08.31.

Tisztelettel,

PLATÓN PÁRT

Az erény pártja

A PLATÓN PÁRT Elnökségének jóváhagyásával

A cikk a Facebook-on is megtalálható