II. korszakunkba léptünk

"Az ember olyan, mint a bor. Némelyikből idővel ecet lesz, de a jobbak a korral csak javulnak."
- XXIII. János Pápa

Ma lezártuk az első korszakunkat, amit a 2018-as választás határozott meg (2016.11.28-2018.05.12).

Tiszta lappal új fejezetet nyitunk. Továbbra is a jogi utat választjuk, még ha az egyre szűkebb és járhatatlanabb is az alkotmányozó egypártrendszerű főhatalom politikai bűnözést leplező elnyomása miatt. Operatív célkitűzéseink mostantól:

1) Mind a 106 egyéni választókerületben legalább 500-500 hadrafogható szimpatizánst találni, akik aktívan tennének az erényes politizálás érdekében. Ehhez hozd létre Te is az erény-körödet: gyűjtsd magad köré azokat az ismerőseidet, akik nemcsak biológiai értelemben emberek, hanem erkölcsi és intellektuális értelemben is, és úgy gondoják, hogy emberi mivoltunk része az is, hogy aktívan beleszólunk a sorsunkba: https://www.facebook.com/platonpart/posts/430319587414417

2) Független képviselők ingyenes képzésének megindítása a Platón Politikai Akadémia keretében. Ha ismersz szaktekintélyt, aki illene a Tantestületbe, értesítsd: http://platonpart.hu/public/platon_politikai_akademia/ismerteto/tantestuleti_felkeres.pdf

3) Vezetőségünk hiányzó tagjainak megtalálása. Te is jelentkezhetsz!

4) Legalább 27 országgyűlési képviselőjelölt kiállítása 2022-re legalább 9 megyéből és a fővárosban. Te is jelentkezhetsz!

5) Minél több magyarral megértetni, hogy szükség van egy olyan pártra, ami alapításától kezdve közpénz nélkül működik, és alapításától kezdve erénygaranciákat vállal a létesítő okiratában. Erkölcsi felismerést kell előidéznünk azzal, hogy a polgárok számára világossá tesszük, hogy a pártoktól el kell várnunk a teljes önkorlátozást, a feltétlen átláthatóságot, a bármikori visszahívhatóságot, a jogi számonkérhetőséget és a közpénzmentes működést. Nem normális, ha egy párt közpénzből működik, nem normális, ha nem átlátható, nem normális, ha nem önkorlátozó, nem normális, ha jogilag nem számonkérhető. Mindaddig, amíg nem lesz erényes párt az Országgyűlésben, addig a bűnpártok játékszere lesz a politika, és semmi sem fog változni: erkölcsi rongyemberek jogi garanciák hiányában továbbra is gátlástalanul meg fogják lopni a félrevezetett nemzetet, mint eddig.

6) Az Erényes Pártok Ligája és a Politikai Erény Konferencia kezdeményezéseink felfuttatása.

A fentieket egyedül a Platón Párt képviseli. Ezért nagy teher és felelősség nehezedik ránk. Csatlakozz a csoportunkhoz, és erősítsd a csapatunkat: Platón Párt szimpatizánsok.

Támogasd a munkánkat: IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank). SWIFT: UBRTHUHBXXX.

VAN ERÉNY! Közpénz nélkül.

Platón Riport

Politikai Program 2018 (ERÉNY-TERV): itt

Videóink: itt

Társadalmi Szerződés: itt

Nemzetegyesítő Stratégia: itt

Csatlakozás: itt

IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank)

Honlapunk: itt

Évkönyv 2017: itt

Platón Párt Szimpatizánsok Facebook csoportja: itt

Az erény legyen veled!


Oszd meg, és uralkodj!

Kelt: 2018.05.12.

Tisztelettel,

PLATÓN PÁRT

Az erény pártja

A PLATÓN PÁRT Elnökségének jóváhagyásával

A cikk a Facebook-on is megtalálható