Erény-körök: érkeznek

"A király sorsa elérte tetőpontját s a meglódult kerekek rohamosan ragadják lefelé a lejtőn. Fejére nehezedik anyjának iszonyú átka s megszólal végre lelkiismerete, eléje tárva bűneit, nem többé azzal a tetszelgéssel, melylyel kedvtelve mondta magát azelőtt gazembernek, hanem borzadást és rettegést öntve szivébe."
- Shakespeare (III. Richard király)

Barátom! Platón szerint "A jó emberek politika-kerülésének az az ára, hogy náluk hitványabbak uralkodnak felettük.". Én tenni szeretnék azért, hogy a politika a polgárokat szolgálja. A politika egy hivatás. Erényes emberek kellenek hozzá. Ám ha az erényes emberek tétlenek maradnak, akkor a gyengeerkölcsűek és a rongyemberek játékszere lesz a hatalom. Tennél akárcsak egy kicsit is egy jobb politikáért? Erre való az erény-kör. Azért vettelek be tagnak a saját erény-körömbe, mert hiszem, hogy Te is tennél valamit a nemzetért és egy erényes Magyarországért.

Az általam létrehozott erény-kör egy titkos csoport, senki nem találhatja meg a Facebookon, csak aki a tagja. Idegenek nem is tudnak hozzá csatlakozni, csak az ismerőseim. Országszerte sorra alakulnak már az erény-körök. Csak figyeld, és egyre többet fogsz róluk hallani. Hozd létre Te is a saját erény-körödet, hogy tudd, kikre számíthatsz politikai tenni akarás terén! A bal alsó sarokban tudsz létrehozni egy titkos csoportot, itt van egy segédlet hozzá: itt

Vedd fel tagként az összes ismerősödet az erény-kör csoportodba, és oszd meg ezt a cikket a csoportodban! Aki nem érti a fontosságát, az majd kilép. Ám aki megérti, aki nem csak biológiai értelemben ember, hanem erkölcsi és intellektuális értelemben is, az örvendezni fog, hogy végre elindult egy országos kezdeményezés, amiből még nagy dolgok is kisülhetnek. Ők is létrehozzák a saját erény-köreiket. Érezd a kaland izgalmát, ami egy olyan földalatti decentralizált szervezet pezsgő közösségéé, amit nem lehet sem kiiktatni, sem korrumpálni. Mert a barátok végzik. A titkos jelszó: VAN ERÉNY!

Oszd meg ezt a cikket külön is, hogy minél többen megkapják, és létrehozzák a saját erény-körüket még ma!

Platón Riport

Politikai Program 2018 (ERÉNY-TERV): itt

Videóink: itt

Társadalmi Szerződés: itt

Nemzetegyesítő Stratégia: itt

Csatlakozás: itt

IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank)

Honlapunk: itt

Évkönyv 2017: itt

Platón Párt Szimpatizánsok Facebook csoportja: itt

Az erény legyen veled!


Oszd meg, és uralkodj!

Kelt: 2018.05.07.

Tisztelettel,

PLATÓN PÁRT

Az erény pártja

A PLATÓN PÁRT Elnökségének jóváhagyásával

A cikk a Facebook-on is megtalálható