Bűnjelek keresése

"Megyünk előre, új ajtókat nyitunk, új dolgokat csinálunk, mert kíváncsiak vagyunk, és a kíváncsiság vezet minket az új utakra."
- Walt Disney

Elérhetővé tettük a 4 DVD-nyi NVIs szavazóköri jegyzőkönyveket az egyéni jelöltekre vonatkozóan, amit a többi párt is megkapott tegnap. Ez a jegyzőkönyvek Y példánya. Az X példány már nem megtekintheő, arra a helyi választási irodákban volt csak lehetőség április 11-ig. Az X példányok másolatai az ellenzéki pártoknál is elérhetőek, de felkérésünkre mind elzárkóztak attól, hogy az emberek megismerhessék azokat. Gyakoroljatok rájuk nyomást Ti is, hogy kiadják az X példányokat bárki által megismerhető módon.

A jegyzőkönyv fájlok ún. többoldalas tif fájlok. Megtekintésükre például az IrfanView alkalmazást használhatjátok: http://www.irfanview.info/files/iview451_x64.zip

A jegyzőkönyvek itt találhatóak: http://80.211.222.208/…/Valasztas_2018_egyeni_jegyzokonyvek/ WinSCP hozzáféréshez írj nekünk.

Az NVI-től származó hivatalos adatok feldolgozható formában, valamint az adatbányászati projektünk dokumentumai itt érhetőek el: http://platonpart.hu/public/adatigeny/

Képzeld magad bűnügyi helyszínelőnek, és ahhoz fogható precizitással támasszuk alá a választások tisztességességét, és ezzel segítsük a Vezetőt ahhoz, hogy még nagyobb legyen a legitimációja. A kriminalisztika alaptörvénye, hogy ahol van bűn, ott van bűnjel is. Ha minden tisztességes volt, akkor a kedélyek le fognak nyugodni, és masírozhatunk tovább a számunkra kijelölt úton, ELŐRE! Elemezd az adatokat, és jelentsd az anomáliákat! Az idő nagyon ketyeg. Ne aludj! VAN ERÉNY!

Politikai Program 2018 (ERÉNY-TERV): itt

Videóink: itt

Társadalmi Szerződés: itt

Nemzetegyesítő Stratégia: itt

Csatlakozás: itt

IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank)

Honlapunk: itt

Évkönyv 2017: itt

Platón Párt Szimpatizánsok Facebook csoportja: itt

Az erény legyen veled!


Oszd meg, és uralkodj!

Kelt: 2018.04.12.

Tisztelettel,

PLATÓN PÁRT

Az erény pártja

A PLATÓN PÁRT Elnökségének jóváhagyásával

A cikk a Facebook-on is megtalálható