Fuss a jegyzőkönyvekért!

"Sem egy bölcs, sem egy bátor ember nem fekszik a történelem sínjére, hogy megvárja, amíg átgázol rajta a jövő vonata."
- Dwight D. Eisenhower

Sürgős! Ma (április 11.) 16:00-ig lehet megtekinteni a szavazókörök jegyzőkönyveket az illetékes választási irodában. A határidő jogvesztő. Itt vannak a választási irodák címei: http://platonpart.hu/public/adatigeny/Valasztasi_irodak_elerhetosegei.xlsx

Tedd meg, hogy mozgósítasz mindenkit, aki él és mozog, veled együtt, és bementek minél több választási irodába. Minden választási irodából ki kell kérnünk a szavazókörök aláírt jegyzőkönyveit. Utána nem lesz lehetőség, és nem tudjuk ellenőrizni, hogy a valasztas.hu-n szereplő adatok azok-e, mint a jegyzőkönyvekben. Az összes aláírt jegyzőkönyvet fényképezd be, és küldd el az info@platonpart.hu címre a szavazókör nevével.

FONTOS: ha nem engedik, hívj rendőrt, és hivatkozz a lenti 204. §-ra, és vegyél fel jegyzőkönyvet a megtagadásról. Később hivatkoznunk kell a választási törvény megsértésére, ha megtagadják. Küldd el ezt a jegyzőkönyvet is.

FONTOS: Ne foglalkozz vele, hogy az ellenzéki pártok is akarnak ilyesmit. Mint az eddigiekben is, most is el fogják bénázni, mert ez a szerepük.

Aki szavazatszámláló bizottsági tag volt, attól is kérjük a jegyzőkönyveket.

2013. évi XXXVI. törvény a választási eljárásról: 204. § A jegyzőkönyv egy példánya az illetékes választási irodában a szavazást követő három napon belül megtekinthető. https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A1300036.TV

Ne késsük le a bizonyítás lehetőségét! Utána összevetjük a számokat a weben találhatókkal, és verifikáljuk a választási eredményt a felösszegzéssel.

Politikai Program 2018 (ERÉNY-TERV): itt

Videóink: itt

Társadalmi Szerződés: itt

Nemzetegyesítő Stratégia: itt

Csatlakozás: itt

IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank)

Honlapunk: itt

Évkönyv 2017: itt

Platón Párt Szimpatizánsok Facebook csoportja: itt

Az erény legyen veled!


Oszd meg, és uralkodj!

Kelt: 2018.04.11.

Tisztelettel,

PLATÓN PÁRT

Az erény pártja

A PLATÓN PÁRT Elnökségének jóváhagyásával

A cikk a Facebook-on is megtalálható