Lekéssük a vonatot

"Úgy érezhetjük, hogy a mi tettünk csak egy csepp a tengerben. De a tenger kevesebb lenne anélkül a csepp nélkül."
- Teréz anya

Tükröztük a NVI valasztas.hu szavazóköri adatait, azaz lementettük offline az összes oldalát (egy web crawler segítségével). Ebben a zip fájlban benne van mind a 10.200 szavazókör összes adata. Ide töltöttük fel: http://platonpart.hu/public/adatigeny/valasztas_2018.zip

A következő lépés, hogy írni kell egy parser-t, ami a html fájlokból kinyeri az adatokat, és feldolgozható formába konvertálja. Minden programozót várunk! Ez a Nagy Adatbányászat Verseny. A nyertes jogállamot nyer! Ha veszítünk, mind a diktatúra áldozatai leszünk. Ennyit a tétről.

Mi is meg fogjuk csinálni az adatkinyerést, és felösszegzést, de minél többen csináljuk, annál jobb. Az adatok ma délutáni állapotot tükröznek, és az alábbi link rekurzív bejárásával születtek: http://www.valasztas.hu/dyn/pv18/szavossz/hu/TK/szkkivtk.html

Ne várjatok ránk! Keressétek meg a magatokhoz legközelebb eső programozót, és essetek neki az adatokat elemezni. Például pártonként és jelöltenként felösszegezni, elkészíteni a d'Hondt mátrixot, stb. Most mutasd meg ki vagy és mennyire akarsz jogállamot! Több esély nem lesz.

A következő lépés pedig az NVI adatainak összevetése lesz a jegyzőkönyvekkel. Végül a szavazatok újraszámlálása.

Ne feledd: A Fidesz bármit is hamisít, hibát fognak véteni. Ez a kriminalisztika alaptörvénye. Vegyük észre a hibát, és miénk a jogállam. De csak akkor. Ha hülyék vagyunk, akkor megérdemeljük a diktatúrát. Most adj bele mindent! Oszd!

Politikai Program 2018 (ERÉNY-TERV): itt

Videóink: itt

Társadalmi Szerződés: itt

Nemzetegyesítő Stratégia: itt

Csatlakozás: itt

IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank)

Honlapunk: itt

Évkönyv 2017: itt

Platón Párt Szimpatizánsok Facebook csoportja: itt

Az erény legyen veled!


Oszd meg, és uralkodj!

Kelt: 2018.04.10.

Tisztelettel,

PLATÓN PÁRT

Az erény pártja

A PLATÓN PÁRT Elnökségének jóváhagyásával

A cikk a Facebook-on is megtalálható