Megtörtént 2

"A legjobb módszer az előrejelzésre, ha megérted a jelent."
- John Naisbitt

Hiába figyelmeztettünk százezreket, a baj megtörtént. A kispártok feneke viszketett, mivel már nagyon közpénzhez akartak jutni. Nem a diktatúra megtörése volt az érdekük, hanem az, hogy a közpénzt megtarthassák. Saját népszerűségük elégtelen voltát ismerve is arra kérték a szavazóikat, hogy pártlistán is szavazzatok rájuk. A gyarlóság netovábbja. A szavazók pedig ahelyett, hogy megértették volna a választás tétjét, elpoénkodták, indokolatlanul elkockáztatták a Fidesz letöréséhez szükséges szavazatokat a kukába. Kívánságműsort rendeztek racionális túlélőstratégia helyett.

A Fidesz diktatúra letörése elől ellopott értékes szavazatok száma pártonként:
* Kétfarkú Kutyapárt: 89 348 (két ellenzéki mandátum).
* Együtt: 33 824 (majdnem egy mandátum).
* Momentum: 150 065 (több, mint három ellenzéki mandátum).
* Munkáspárt: 15 170, Családok pártja: 10 353, stb.

Nem fognak bocsánatot kérni. Az Együtt és a nála még kisebb pártok nem tarthatják meg a közpénz támogatást, mert nem érték el az 1%-ot sem. A Momentum és a Kutyapárt köszöni szépen, felhasználja a közpénzt (még ha utóbbi a nagyrészét el is ajándékozza, hogy ettől még népszerűbb legyen). Morbid vicc volt. A Momentum pedig beteljesítette a küldetését: Fidesz kreálta műellenzékként azt tette, amiért létrehozták a tagjaik manipulálásával: szavazatok elszívására. Mert Orbán ellenzékváltó hangulatban volt. Hogy a Fidesz tudhassa, hogy ez az ellenzéki párt legalább nem a Simicskáé. Ahhh...

Ha nem szavaztak volna 300.000-en kispártokra, most nem lenne kétharmad. De elég lett volna, ha csak 50.000 ember nem szavaz rájuk, az már egy mandátumot az ellenzéknek adott volna. Bosszantó. Pláne, hogy előre leírtuk, hogy mi várható. Felelőtlen volt, aki indokolatlanul kockáztatott egy ilyen helyzetben. Az ő tévedésük levét mindannyian inni fogjuk. A fekete levest.

Politikai Program 2018 (ERÉNY-TERV): itt

Videóink: itt

Társadalmi Szerződés: itt

Nemzetegyesítő Stratégia: itt

Csatlakozás: itt

IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank)

Honlapunk: itt

Évkönyv 2017: itt

Platón Párt Szimpatizánsok Facebook csoportja: itt

Az erény legyen veled!


Oszd meg, és uralkodj!

Kelt: 2018.04.09.

Tisztelettel,

PLATÓN PÁRT

Az erény pártja

A PLATÓN PÁRT Elnökségének jóváhagyásával

A cikk a Facebook-on is megtalálható