Pénzerdőben jártam

"A siker nem végleges. A bukás sem végleges. A folytatásra irányuló bátorság az, ami számít."
- Winston Churchill

Pénzerdőben jártam,
Európárt megvágtam,
El akartak kapni,
Szabad-e folytatni?
- kérdezhetné Orbán Viktor

Lányok, lányok, magyarországi lányok! Sok fiú és férfi megy hozzátok locsolkodni. Kertelnek, verselnek, még kölnit is vesznek. Ám valójában piros tojásokat és fehér nyuszit szeretnének látni. Így van ez a politikában is. Csak a pártok nem Húsvét hétfőn, hanem április 8-án vasárnap szeretnék a kegyeidet elnyerni. Mintha udvarlók közül kellene választanod. Jönnek a kérők, kisuvickolt csizmákban, lóháton vagy hintóval, részegen vagy józanon. Mind feleségül szeretne venni.

Neked azonban csak egy kell. Akiben megvannak azok az erények, amik egy életreszóló harmonikus kapcsolatot biztosíthatnak. Mit teszel, ha idén csak csabzott, iszákos, durva, csaló, tolvaj, hazug, nagypofájú és kétszínű udvarlók jönnek? Az egyik különösen rámenős. Erzsébet utalványt küldött már előre. A saját arcképével plakátoltatta ki az utcádat. Még a TV-ben is reklámozza magát. Több falubeli jóképű és derék fiatalembert verőlegényekkel tart távol Tőled, nehogy tudomást szerezz róluk. Azt is rebesgeti, hogy migráncs férfiak jönnek a faluba, és ha nem hozzá mész feleségül, akkor mind megerőszakolnak. Szerinte csak ő tud megvédei tőlük. Már nagyon feleségül akarna Téged venni. Kezdi elveszíteni a türelmét is, olyan régóta udvarol már. Mondott már valami olyasmit is, hogy hamarosan elégtételt vesz.

Jól tudod, ha hozzámennél feleségül egy ilyen emberhez, akkor többször már soha nem fogadhatnál locsolkodókat. Jövőre vagy azután, négy év múlva már nem jönnének újabb udvarlók, mert az urad megtiltaná, hogy más férfit fogadj a házhoz. Mit teszel hát akkor, ha idén nincs az igényeidnek megfelelő udvarló? Engedsz a legrámenősebbnek? Ne tedd!

Ilyen helyzetben azt javasoljuk, hogy a legbunkóbb udvarlót minden évben kosarazd ki. Mutass a bunkónak ajtót. Hozd a tudtára, hogy jövőre már nem várod vissza locsolkodni. Locsolkodjon Felcsúton. Viszont híreszteld el a faludban, hogy olyan udvarlókat is vársz jövőre locsolkodni, akik eddig még nem jöttek, mert esetleg megfélemlítette őket a bunkó udvarló. A többi idei locsolkodónak pedig engedd, hogy meglocsoljanak, de ne kötelezd el magad mellettük. Ha jövőre egy másik udvarló lesz bunkó, és veszi át a főbunkó hatalmaskodó szerepét, akkor azt is kosarazd ki, és ne állj vele szóba. Így időt nyerhetsz. Mindig a legbunkóbbat (a hatalomban lévőt) ebrudald ki. Erényes kérőre csak így van esélyed, még ha nem is azonnal, hanem egy-két év múlva érkezik. De érkezik! Mert VAN ERÉNY!

Kellemes Húsvétot kíván az erény pártja. Nemcsak a hölgyeknek. Urak, csak erényesen! Ne erélyesen!

Politikai Program 2018 (ERÉNY-TERV): itt

Videóink: itt

Társadalmi Szerződés: itt

Nemzetegyesítő Stratégia: itt

Csatlakozás: itt

IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank)

Honlapunk: itt

Évkönyv 2017: itt

Platón Párt Szimpatizánsok Facebook csoportja: itt

Az erény legyen veled!


Oszd meg, és uralkodj!

Kelt: 2018.04.02.

Tisztelettel,

PLATÓN PÁRT

Az erény pártja

A PLATÓN PÁRT Elnökségének jóváhagyásával

A cikk a Facebook-on is megtalálható