A négy nagyágyú

"A szavazat olyan, mint a puska. A hasznossága a használója képességétől függ."
- Theodore Roosevelt

Mennyire fontos Neked a kormányváltás? Hogyan szavaznál, ha az életed múlna a kormányváltáson? Pártlistán odaadnád a szavazatodat egy 2-3%-os pártnak? Ami szinte biztosan úgysem jut be az Országgyűlésbe az 5%-os küszöb miatt? Vagy átgondolnád egy kicsit jobban a stratégiádat? A megoldás: csak a NÉGY NAGYÁGYÚ jöhet szóba pártlistán!

2018-tól új szabály, hogy a pártoknak vissza kell fizetniük az állami párttámogatást, ha az 1%-ot nem érik el a választáson. Szerintünk ez egy jó szabály. Egyébként sem közpénzből kellene működnie a pártoknak, pláne ha meg sem tudnak elég szavazót szólítani. Tudtad, hogy az 5%-ot el nem érő pártok azért kapadoznak a szavazatod után a pártlistán, hogy elérjék az 1%-ot, és ne kelljen nekik visszafizetniük azt a többszázmillió Ft közpénzt pártonként, amit megelőlegezve kaptak az államtól a kampányukra? Mostmár tudod. A hízelgés ellenére a pártoknak nem Te vagy a fontos, hanem a szavazatod. Hogy a többszázmillió Ft közpénzt megtarthassák, és abból utána tovább hízeleghessenek Neked. Ébresztő!

Számunkra világos, hogy a Fidesz-KDNP-n kívül csak a NÉGY NAGYÁGYÚ juthat be az Országgyűlésbe (DK, Jobbik, LMP, MSZP-Párbeszéd). Nincs stabil közvéleménykutató, ami a többi pártot 3% fölé mérné. A kis pártok kampányában látszik a kétségbeesett kapadozás, hogy megpróbálják eladni az eladhatatlant: azt kérik, hogy annak ellenére, hogy szinte biztosan nem kerülnek be az Országgyűlésbe, mégis szavazz rájuk (Együtt, Momentum, Kétfarkú, stb.). Csak tudd, hogy ha nem a NÉGY NAGYÁGYÚ pártra szavazol pártlistán, akkor minden bizonnyal a Fideszt támogatod, és a kormányváltás esélyét csökkented.

Azt javasoljuk, hogy ha annyira fontos számodra a kormányváltás, akkor mindenképpen össztűz alá kell vennünk a Fideszt. Minden szavazat számít. Azzal, hogy a pártlistán a NÉGY NAGYÁGYÚ valamelyikére szavazol, két legyet is ütsz egy csapásra: - Növeled az Országgyűlésbe bejutni képes 5% feletti NÉGY NAGYÁGYÚ ellenzéki párt arányát a Fidesz-KDNP-vel szemben.
- Visszaadsz az államnak többszáz millió közpénzt, ami egyébként azoknál a pártoknál maradna, amik csak az 1%-ért küzdenek. Egyébként is tűrhetetlen dolog, hogy a bűnpártok közpénzből működnek, nem? Le kellene őket szoktatni a szerről, mert a gatyánk rámegy erre.

Sok kritikát fogunk kapni erre a cikkre, tudjuk. Pl. hogy nem adunk esélyt a kis pártoknak, biztos valamelyik párttal összefonódtunk, stb. NEM. Mi sem örülünk, hogy a NÉGY NAGYÁGYÚ is bűnpárt (olyan párt, ami a létesítő okiratában nem biztosítja az erénygaranciákat). De mi feltettük magunknak a kérdést: Hogyan szavaznánk a pártlistán, ha az életünk múlna a kormányváltáson? A NÉGY NAGYÁGYÚ jött ki megoldásként. Mert a tét most a kormányváltás. Nem az 1%-os kispártok életben tartása közpénzből.

Politikai Program 2018 (ERÉNY-TERV): itt

Videóink: itt

Társadalmi Szerződés: itt

Nemzetegyesítő Stratégia: itt

Csatlakozás: itt

IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank)

Honlapunk: itt

Évkönyv 2017: itt

Platón Párt Szimpatizánsok Facebook csoportja: itt

Az erény legyen veled!


Oszd meg, és uralkodj!

Kelt: 2018.04.02.

Tisztelettel,

PLATÓN PÁRT

Az erény pártja

A PLATÓN PÁRT Elnökségének jóváhagyásával

A cikk a Facebook-on is megtalálható