Vámos Csaba vasa a tűzben

"Ferrum tuum in igne est."
- Addig üsd a vasat, amíg meleg! (a vasadat éppen most tartják a tűzben)

Felháborító! Az ellenzéki bűnpártoknak nem tetszik, hogy az általuk megrendelt közvéleménykutatás szerint Egerben a független képviselő a legesélyesebb, és nem a DK vagy az MSZP pártkatonája. Emiatt visszavonták a közvéleménykutatás terjesztését. Miért? Mert közpénzből még egy pártkatonát akarnak eltartani, és még egy pártkatona után fel akarják venni az állami támogatást a közpénzből. Olvasd el a mellékelt Index.hu cikket!

Egerben indul egy független jelölt, Vámos Csaba. A független jelölt, aki történelmet írt. Elsőként vállalta közokiratban, hogy bármikor visszahívható az egyéni választókerületében, ha a szavazói bizalmát elvesztené. Ő az első magyar visszahívható képviselőjelölt. Ő egy történelmi személyiség lesz a jövő erényes történelemkönyveiben. Ennek ellenére ezt a törékeny politikai csodát az ellenzék egy bábként funkcionáló pártkatonával tenné meg nem történtté néhány millió Ft-ért. Emberek! Ébredjetek fel, milyen világ a bűnpártok világa! Nem győzik kitakarni a szemetek elől azt a tudást, hogy VAN ERÉNY!

Ezúttal gyűjtést szervezünk Vámos Csaba (Heves megye 1. választókerület) részére, hogy Egerben és környékén hirdetni tudjuk a hírét: történelmi tettet hajtott végre azzal, hogy közokiratban közjegyző előtt vállalta az erénygaranciákat, többek között azt, hogy bármikor visszahívható. Nekünk kell arréb lökni a tolakodó bűnpártokat, akik már a sokadik repetáért tartják a markukat, erényt és erkölcsöt, jogállamot, innovációt, paradigmaváltást nem tisztelve. A bűnpártok a múlt, a független képviselők a jövő. Az erényes jövő, a szabad jövő, a független jövő. A pártokrácia és a pártfegyelem által uralt önkénykorszak vége. Legyél részese, és írd bele a neved a történelemkönyvekbe azzal, hogy támogatod az első független képviselőjelölt kampányát, aki erénygaranciákat vállalt közokiratban.

Járulj hozzá, hogy precedenst teremthessünk 2022-re: lehet közokiratban erénygaranciákat vállalni, és működik a visszahívhatóság intézménye! Ha van ilyen precedens, akkor védhetetlen lesz a többi képviselő számára, hogy miért nem vállalja ezeket a garanciákat.

MOST MOST MOST MOST van az a pont, ahol szükség van a támogatásodra! MOST kell odalépni, mert EZ AZ A PONT, ahol megreped a bűnpártok és a pártokrácia pajzsa. Most kell odaszúrni, most kell kiállni közösen. Ez az a pont, ami a Fidesznek is és az Erénytelen Ellenzéki Egyvelegnek is a legjobban fáj. A független képviselők. Ha a bűnpártok és a pártokrácia ellen vagy, akkor utalj át valamennyi pénzt, hogy Vámos Csaba bekerülhessen az Országgyűlésbe, és ő lehessen az első visszahívható képviselő! TÁMOGASD EZT A TÖRTÉNELMI ESEMÉNYT! Eger most a jogállam végvára!

Politikai Program 2018 (ERÉNY-TERV): itt

Videóink: itt

Társadalmi Szerződés: itt

Nemzetegyesítő Stratégia: itt

Csatlakozás: itt

IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank)

Honlapunk: itt

Évkönyv 2017: itt

Platón Párt Szimpatizánsok Facebook csoportja: itt

Az erény legyen veled!


Oszd meg, és uralkodj!

Kelt: 2018.03.27.

Tisztelettel,

PLATÓN PÁRT

Az erény pártja

A PLATÓN PÁRT Elnökségének jóváhagyásával

A cikk a Facebook-on is megtalálható