Vámos Csaba erénygarancia vállalása

"Verba volant, scripta manent."
- A szó elszáll, az írás megmarad

Nemcsak a Fidesz bűnpártja retteg a független jelöltektől, hanem az ellenzéki bűnpártok is. Ezért nem értesülsz a független jelöltekről a pártmédiában. Pedig történelmi esemény történt: Vámos Csaba az első magyar VISSZAHÍVHATÓ képviselőjelölt (Heves Megye 1. OEVK). Vámos Csaba megmutatta: VAN ERÉNY! A Platón Párt kezdeményezésére Vámos Csaba végrehajtható közokiratban vállalt erénygaranciákat közjegyző előtt. Több mint egymillió Ft-os pénzbüntetés terhe mellett. Az állami fizetése egy részéről való lemondással. Az erénygaranciák közül a bármikori visszahívhatóság a legfontosabb. A történelmi dokumentum itt érhető el: http://platonpart.hu/…/20180321_Vamos_Csaba_erenygarancia_k…

Ez az első magyar közokirat, ami megrepesztette a NER, a pártokrácia és a bűnpártok pajzsát. Ez az a dokumentum, ami felteteti a kérdést: a többi képviselő miért nem vállal erénygaranciákat? Miért szavaznánk olyan képviselőre ezek után, aki egy garanciák nélküli két lábon járó nemzetbiztonsági kockázat? Mint például a bűnpártok pártkatonái?

Eger újra történelmi helyszín. Most a jogállam végvára. Ezúttal a pártfegyelem és a pártokrácia támadja végvárunkat. A bűnpártok pártkatonái Egert is leigáznák. Ha Eger megállította a törököket, akkor a bűnpártokat is meg tudja. Ezúttal se engedjük Egert elbukni! Eger legyen pártoktól független! Vámos Csaba független jelölt történelmet írt! Vámos Csaba az első magyar VISSZAHÍVHATÓ képviselőjelölt.

Elsőként vállalt erénygaranciákat végrehajtható közokiratban. Mandátuma idejére visszavonhatatlan egyoldalú kötelezettségvállalásban. Vámos Csaba Eger jogállami várvédője. Független, mint Széchenyi. Vámos Csaba képviseli a törvényhozó hatalmi ág kormánytól való függetlenségét. Vámos Csaba független jelölt a jogállamiság egyik garanciája.

Legyen Vámos Csaba az egri Márki-Zay! A helyi érdekeket elfogulatlanul csak egy független jelölt tudja képviselni. A pártkatonák a pártfegyelem miatt csak bábuk. A pártkatonák csocsófigurák, akik arra dőlnek, amerre a pártvezérük diktálja. Emiatt alakul ki az önkény. Képviseleti demokráciához az szükséges, hogy visszahívható független képviselők legyenek, akik az adott egyéni választókerület polgárait képviselik a közpénzmaffia helyett.

Április 8-án szavazz függetlenre pártkatona helyett! Ahol pedig nem indul független jelölt, ott taktikusan szavazz: a legesélyesebb ellenzéki jelöltre. Küzdjünk közösen az elnyomás, a pártokrácia, a bűnpártok ellen! VAN ERÉNY!

Politikai Program 2018 (ERÉNY-TERV): itt

Videóink: itt

Társadalmi Szerződés: itt

Nemzetegyesítő Stratégia: itt

Csatlakozás: itt

IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank)

Honlapunk: itt

Évkönyv 2017: itt

Platón Párt Szimpatizánsok Facebook csoportja: itt

Az erény legyen veled!


Oszd meg, és uralkodj!

Kelt: 2018.03.21.

Tisztelettel,

PLATÓN PÁRT

Az erény pártja

A PLATÓN PÁRT Elnökségének jóváhagyásával

A cikk a Facebook-on is megtalálható