A választás tétje: gyomlálás

"Sokszor olyan sokáig bámulunk egy csukódó ajtót, hogy túl későn vesszük észre a nyitottat."
- Alexander Graham Bell

A Fidesz szerint az április 8-i választás tétje az, hogy megmarad-e Magyarország. Pedig nyilvánvalóan nem ez a tétje. A Fidesz szerint csak ők nemzetiek, és az ellenzék már alig várja, hogy migránsok millióit telepítse hazánkba, és közpénzből mecseteket építsen.

Politikai szemmel nézve érthetetlen, hogy hogyan lehet egy profi párt kampánytémája ennyire gagyi. A válasz köztudottan az, hogy a Fidesz szerint a szavazók többsége annyira sötét, hogy ezt elhiszi, így a migránsozással és sorosozással többséget lehet szerezni.

Aki azonban gondolkozik, arra a következtetésre kell jutnia, hogy ha az ellenzék kerülne kormányra, akkor egyáltalán nem történne meg migránsok befogadása. Egyetlen egy migráns sem jönne be. Nemhogy évi 1300, ahogy a Fidesz azt suttyomban megtette. Nemhogy 20.000 letelepedési kötvényes gazdagmigráns, ahogy azt a Fidesz off-shore százmilliárodkért pénzért megtette. Hanem egyetlen egy sem.

A tavalyi migránsos népszavazáson ugyanis 3 millió ember deklaráltan írásba adta, hogy nem szeretne migránsokat befogadni. Egy részük ezeknek fanatikus Fideszhívő, másik részük pedig legyőzte a Fidesz iránt érzett hányingerét, és a migránsok elkerülése reményében szavazott. Véleményünk szerint további 3 millió szavazó is migránsellenes, csak azért nem szavazott a népszavazáson, mert annyira rühelli a Fideszt, hogy nem akarta a szavazatával támogatni a Fidesz kezdeményezését. A többség tehát migránsellenes. A Fidesz, mint párt pedig köztudottan a legszervezettebb kisebbség, ami már csak a társadalom kisebbségének támogatását élvezi.

Az Erénytelen Ellenzéki Egyveleg tökéletesen tisztában van ezzel, így nem fog népszerűtlen intézkedést hozni. Kormányra kerülve bottal sem merik majd piszkálni a migránsok beengedésének kérdését, hiszen az első migráns után a nemzet visszasírná a Fideszt, így az Erénytelen Ellenzéki Egyveleg kormánya rövid úton kétszeresen ütné agyon magát. A választás tétje tehát egészen más.

Van egy nagyon nagy kertünk. Amiben sok gyümölcs és zöldség megteremhetne. Olyan nagy ez a kert, hogy minden magyart el tudna tartani. Ez a kert mindannyiunké. Ez a kert a politika. Viszont senki nem foglalkozik vele. Pláne nem az erényes emberek. Így aztán csak a gaz nő a kertben. De az nagyon.

Négyévente a legtöbb magyar kimegy a kerthez, és látván, hogy tiszta gaz az egész, legyint egyet, és hazamegy. Hadd gazosodjon tovább, úgysem lesz itt semmi. Nem foglalkozik vele senki.

Időnként azonban akkorára megnő a gaz, hogy néhányan felérik ésszel, hogy mostmár ki kell vágni. A gaz köztudottan csak erősödni, nőni, fásulni tud. Néhányan megértik, hogy ha hagyjuk tovább burjánzani a gazt, akkor annyira megerősödik, megkeményedik, megfásul, hogy házitraktorral már lehetetlen lesz kiirtani, és ipari lánctalpas bulldózer kellene hozzá. Olyanja viszont egyikünknek sincs.

A választás tétje az, hogy ki tudjuk-e még vágni a gazt, vagy már túl késő. A választás tétje az, hogy kivágjuk-e a gazt még annak ellenére is, hogy pontosan tudjuk: utána is gaz fog nőni. A választás tétje az, hogy tudunk-e még időt nyerni, amíg felnő egy erényes generáció, ami végleg ki tudja irtani a gazt. Tudunk-e még időt nyerni egy erényes politikai elit megjelenéséig, ami el tudja érni, hogy ne folyton gazt irtani menjünk, hanem szüretelni. Ez az április 8-i választás tétje. Szavazz Te is! A gyengébb gazra. Oroszország, Törökország, Észak-Korea népei már elkéstek ezzel. Ők már házitraktorral nem tudják leirtani magukról a gazt. Mutassuk meg: a magyar nemzet még képes kivágni a gazt, még ha tudjuk is, utána is gaz nő még egy darabig.

Politikai Program 2018 (ERÉNY-TERV): itt

Videóink: itt

Társadalmi Szerződés: itt

Nemzetegyesítő Stratégia: itt

Csatlakozás: itt

IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank)

Honlapunk: itt

Évkönyv 2017: itt

Platón Párt Szimpatizánsok Facebook csoportja: itt

Az erény legyen veled!


Oszd meg, és uralkodj!

Kelt: 2018.03.20.

Tisztelettel,

PLATÓN PÁRT

Az erény pártja

A PLATÓN PÁRT Elnökségének jóváhagyásával

A cikk a Facebook-on is megtalálható