A független képviselőjelöltekhez

"Ne a sötétséget átkozzuk! Csiholjunk inkább apró tüzeket!"
- Dada Vaswani

Tisztelt Független Jelölt!

Őszinte tisztelettel adózunk a bátorsága előtt, amiért független jelöltként indul április 8-án. A bátorság a legfőbb erény, mert ez teszi lehetővé a többi erény tanúsítását, amikor azokra szükség van.

A korrupt politika kitermelte az erkölcsi igénytelen szavazók millióit, akiknek nincsenek erkölcsi és jogállami elvárásaik a pártok iránt, hanem négyévente felülnek az ígéreteknek, és minden marad változatlanul. Erkölcsi felismerést kell előidéznünk, és elvárásokat kell támasztanunk mind a pártok, mind a képviselők irányában. A bűnpártok ellehetetlenítésével, a pártokrácia letörésével, a független képviselők kultúrájának erősítésével.

Erényes jogállamban szeretnénk élni. Ahol nem egy maffia vezeti át a nemzetünket az előttünk álló kihívásokon. Ahol a választott képviselők a szavazókat képviselik, és nem csak a közpénzből kitartott rokonaikat. Ahol a politikai vezetőket az igazságosság, a mértékletesség, a bátorság és a bölcsesség sarkalatos erényei jellemzik. Ahol a pártok nem közpénzből működnek, és erénygaranciákat vállalnak a létesítő okiratukban.

Erkölcsi kötelességünk megértetni a polgárokkal, hogy a pártfegyelem alatt álló pártkatonáktól hiába várják a helyi érdekek képviseletét. A helyi érdekeket csak elfogulatlan, pártoktól mentes független képviselők tudják képviselni. Nem adhatjuk fel, amíg a független képviselők nem kerülnek többségbe az Országgyűlésben a pártkatonákkal szemben. Pártkatonából soha nem lesz új Széchenyi. Független képviselőkből még lehet. Széchenyi is független képviselő volt. Mi arra biztatjuk szimpatizánsainkat, hogy ahol indul független jelölt, ott pártkatona helyett rá szavazzanak.

Minden bizonnyal erénytelen emberek is vannak a független jelöltek között. Akik puszta nyereségvágyból indulnak, és nem hivatástudatból. Nem a demokrácia és a jogállam harcosaiként, hanem élősködőként, haszonlesőként. Fehérgalléros bűnözőként. Együgyű ösztönlényekként. Vagy olyan álfüggetlenek, akik valójában valamelyik párt érdekeit képviselik. Őket mélységes szánalommal megvetjük a primitív gyarlóságukért. Hisszük azonban, hogy erényes emberek is vannak Önök között. Valódi Jedik, akik a sötét oldal elleni harc erényes képviselői lehetnek. Ezek az erényes független képviselők lehetnek a szikra, ami fellobbantja a lángot, ami végül a bűnpártok és a pártokrácia korszakát felemészti. Ahogy Hódmezővásárhely is megmutatta.

Két dolgot kérünk Öntől nagy tisztelettel:

1)
Példát mutatva vállaljon erénygaranciákat közjegyző előtt tett egyoldalú kötelezettségvállalás keretében, végrehajtható közokiratban! Önként vállalt nagyságú pénzbüntetés terhe mellett, arra az esetre, ha nem teljesítené a vállalásait! Ezzel a lépéssel toronymagasan ki tud emelkedni a szavazói szemében a pártkatonák erkölcsi mocsarából. Egy erényes képviselőnek semmiféle vesztenivalója nincs ilyen erénygaranciák vállalásával. A legfontosabb ilyen erénygarancia, hogy az egyéni választókerületében szavazásra jogosultak legalább felének igénye esetén engedje magát bármikor VISSZAHÍVNI. Máris szavazók tízezreit állíthatja maga mellé már csak a visszahívhatóság biztosításával is. A többi erénygaranciát a "Milyen a jó Jedi?" című cikkünkben olvashatja.

2)
Segítsen nekünk a független képviselők kultúráját TERJESZTENI! Számítunk Önre abban, hogy olyan egyéni választókerületekben is sikerüljön kinevelni erényes független képviselőket 2022-re, ahol 2018-ban nem indult független jelölt. Ennek a munkának a megszervezését mi magunkra vállaljuk a segíteni szándékozó független képviselőket támogatva. Legyen Ön is partner abban, hogy az ország mind a 106 egyéni választókerületében induljon 2022-ben erényes független jelölt! Segítsünk együtt azoknak, akik szeretnének független jelöltként indulni 2022-ben, csak nincs hozzá elég ismeretük, bátorságuk, információjuk! Szerettessük meg ezekkel az új potenciális Széchenyikkel a független képviselői hivatást! Bátorítsuk őket! Mutasson nekik példát! Tegye a saját munkáját átláthatóvá, adjon tájékoztatást az országgyűlési tevékenységéről, készítsen oktató anyagokat leendő független képviselők számára, és küldje el nekünk, stb.! Mi az elkövetkezendő négy évben ezen fogunk dolgozni. Segít?

Történelmi tettet hajthat végre, ha erénygaranciákat vállal végrehajtható közokiratban, és segít terjeszteni a független képviselők kultúráját.

Várjuk megtisztelő válaszát.
Az erény legyen Önnel!

Tisztelettel,
Platón Párt
106 Mozgalom
Erényes Pártok Ligája

Az alábbi független jelölteknek van Facebook oldala, így nekik közvetlenül is elküldtük a fenti nyílt levelet:

Abonyi Géza Pest megye, 3. OEVK
Alpár György Baranya megye, 4. OEVK
Cserép János Komárom-Esztergom megye, 2. OEVK
Dr. Csorba László Heves megye, 1. OEVK
Dr. Czeglédy Csaba Vas megye, 1. OEVK
Dr. Jakics Mónika Zsuzsanna Komárom-Esztergom, 1. OEVK
Dr. Mellár Tamás Baranya megye, 1. OEVK
Dr. Nadrai Norbert József Somogy megye, 1. OEVK
Dr. Turza Csaba Nógrád megye, 1. OEVK
Fodor Zoltán Borsod-Abaúj-Zemplén megye, 1. OEVK
Hadiné Guti Ibolya Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, 4. OEVK
Horváth Imre Budapest, 11. OEVK
Kész Zoltán Veszprém megye, 1. OEVK
Kiss Ferenc Zala megye, 1. OEVK
Majoros Tibor Pest megye, 9. OEVK
Ornyik Imre Csongrád megye, 3. OEVK
Tóth Tibor Bács-Kiskun megye, 3. OEVK
Vámos Csaba Heves megye, 1. OEVK

Politikai Program 2018 (ERÉNY-TERV): itt

Videóink: itt

Társadalmi Szerződés: itt

Nemzetegyesítő Stratégia: itt

Csatlakozás: itt

IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank)

Honlapunk: itt

Évkönyv 2017: itt

Platón Párt Szimpatizánsok Facebook csoportja: itt

Az erény legyen veled!


Oszd meg, és uralkodj!

Kelt: 2018.03.14.

Tisztelettel,

PLATÓN PÁRT

Az erény pártja

A PLATÓN PÁRT Elnökségének jóváhagyásával

A cikk a Facebook-on is megtalálható