Független jelöltek térképen

"Mindössze egy terv, egy térkép, és bátorság szükséges ahhoz, hogy elérd a célodat.
- Earl Nightingale

Térképre tettük, hogy hol indulnak független képviselőjelöltek. 45 független jelölt van eddig nyilvántartásba véve országosan. Pártkatonából kb. 3900 van nyilvántartásba véve, java részük kamupártokból az állami támogatásokért.

A 106 egyéni választókerületből a sárgával jelzett 30-ban indulnak független képviselők. Ők azok, akik elvileg pártérdekektől mentesek. Elvileg. Mi nem ismerjük őket. A helyi szavazók feladata, hogy utánajárjanak, hogy melyik független jelölt erényes, és valóban független. Ha azonban egy jelölt független és erényes, akkor érdemes rá szavazni egy pártkatona helyett. A pártkatonák ugyanis a pártfegyelem miatt csak csocsófigurák: arra dőlnek, amerre fentről mondják nekik. Egy képviseleti demokráciában semmi keresnivalójuk nincsen.

A következő egyéni választókerületekben egynél több független jelölt is indul: Nógrád 1., Borsod-Abaúj-Zemplén 1., Somogy 1., Heves 1., Hajdú-Bihar 5., Békés 4., Szabolcs-Szatmár-Bereg 4. választókerületben.

Minden bizonnyal vannak kamu független jelöltek, akik vagyontalan és utolérhetetlen strómanok, és az egyéni jelölteknek járó állami támogatásra utaznak. Ilyen tippünk például a Hajdú-Bihar 5. választókerület, de ez csak megérzés. Lehetséges, hogy olyan álfüggetlen jelöltek is vannak, akiket párt indított függetlenként a szavazatok megosztása érdekében. DE! Lehetséges, hogy van valódi, erényes független is közöttük. Lehet, hogy közöttük van a következő Széchenyi.

Szólj a sárga választókerületekben szavazó ismerőseidnek, hogy szavazzanak erényes független jelöltre pártkatona helyett! Ezzel törhető csak le a pártokrácia a jelenlegi választási rendszerben: Ha pártkatonák helyett a helyi érdekeket független képviselők képviselik. Akiket nem felülről a pártvezetőségből irányítanak a pártfegyelem keretében, hanem akik valóban a szavazóikat tudják képviselni az Országgyűlésben. Ez lenne a képviseleti demokrácia lényege. A pártokrácia kialakulása arra vezethető vissza, hogy a pártok az állami támogatásaik maximalizálása és az önkényuralomra irányuló befolyási szándéka érdekében nem elégedtek meg a pártlistáról indítható képviselőkkel, hanem az egyéni választókerüleket is uralni akarták. Így lehetséges még mindig egypártrendszer Magyarországon. Így lehetséges még mindig személyi kultuszú önkényuralom. A választók megpocsékolásával. Ezt a helyzetet fordíthatják vissza az erényes független képviselők.

Ha segítenél, juttasd el hozzánk a független képviselők elérhetőségeit (facebook oldal, email, telefon, postacím), hogy fel tudjuk venni velük a kapcsolatot. Ha már csak néhányat elküldesz, az is segítség. Minddel szeretnénk felvenni a kapcsolatot, hogy vállalják az erénygaranciákat (legyenek például visszahívhatóak a szavazók által). Köszönjük. VAN ERÉNY!

Politikai Program 2018 (ERÉNY-TERV): itt

Videóink: itt

Társadalmi Szerződés: itt

Nemzetegyesítő Stratégia: itt

Csatlakozás: itt

IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank)

Honlapunk: itt

Évkönyv 2017: itt

Platón Párt Szimpatizánsok Facebook csoportja: itt

Az erény legyen veled!


Oszd meg, és uralkodj!

Kelt: 2018.03.11.

Tisztelettel,

PLATÓN PÁRT

Az erény pártja

A PLATÓN PÁRT Elnökségének jóváhagyásával

A cikk a Facebook-on is megtalálható