Összes független jelölt

"Az igazságtalanság végül függetlenséget eredményez."
- Voltaire

Az alábbi linken érhetitek el az összes egyéni FÜGGETLEN jelöltet. Ők azok, akik pártoktól függetlenül indulnak a 2018.04.08-i választáson. Lehet, hogy nem mind erényes. Lehet, hogy nem mind valóban független. Nem ismerjük őket. Talán ott van közöttük a következő Széchenyi. Talán nincs. Mindenesetre azt képviselik, ami a pártokrácia végét jelentheti: függetlenséget. A képviseleti demokrácia lehetőségét. A pártfegyelem által létrehozott önkény megszüntetésének reményét. A bűnpártok korszakának végstádiumát. Az erény reményét egy erkölcsi fertőben. 88 bátor embert a 4000 pártkatona képviselőjelölt között. Szikrát, amely életre keltheti 2022-ben azt a lángot, amely végleg felemészti a bűnpártok korrupt rendszerét.

Tudd meg, hogy a 106 országos egyéni választókerületből melyik a saját egyéni választókerületed, ahol szavazni fogsz a lakóhelyed alapján! Utána nézd meg, hogy indul-e ott független jelölt! Próbáld kideríteni, hogy a jelölt valóban független-e! Ha erényesnek és függetlennek tűnik, akkor szavazz rá. Ezzel a bűnpártokat gyengíted, és megadod a lehetőséget arra, hogy pártkatona helyett független képviselő kerülhessen az Országgyűlésbe az egyéni választókerületedből. Egy független képviselő inkább képviselni tudja a szavazóit, mint egy pártfegyelem által vezérelt pártkatona, aki csocsófiguraként arra szavaz, amerre fentről tekerik. Ha több független jelölt is indul, akkor próbálj az erényesebbre szavazni!

Ha nem indul független jelölt a választókerületedben, vagy ha a függetlenként induló jelölt nem erényes, akkor szavazz a Taktikai Szavazás alapján a legesélyesebb ellenzéki jelöltre!

Megpróbáljuk felkeresni az összes független jelöltet, és rábeszélni őket, hogy vállalják a független képviselőkre (Jedikre) kidolgozott erénygaranciákat. Az erénygaranciák vállalásával (pl. bármikori visszahívhatóság) toronymagasan kiemelkedhetnének a pártkatona jelöltek által képviselt erkölcsi fertőből.

Lehet segíteni is, ha van kedvetek! Csatlakozz a csoportunkhoz (https://www.facebook.com/groups/platonpartszimpatizansok/)! Tegyél azért, hogy 2022-ben bekerülhessen az Országgyűlésbe az első olyan párt, ami még soha nem vett fel közpénzt, és erénygaranciákat vállal a létesítő okiratában! Segítsd a Platón Párt célját megvalósítani: erényessé tenni a politikát. VAN ERÉNY! Közpénz nélkül.

Összes független jelölt: http://www.valasztas.hu/osszes-jelolt… (időközben az NVI törölte az oldalt)

Politikai Program 2018 (ERÉNY-TERV): itt

Videóink: itt

Társadalmi Szerződés: itt

Nemzetegyesítő Stratégia: itt

Csatlakozás: itt

IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank)

Honlapunk: itt

Évkönyv 2017: itt

Platón Párt Szimpatizánsok Facebook csoportja: itt

Az erény legyen veled!


Oszd meg, és uralkodj!

Kelt: 2018.03.10.

Tisztelettel,

PLATÓN PÁRT

Az erény pártja

A PLATÓN PÁRT Elnökségének jóváhagyásával

A cikk a Facebook-on is megtalálható