Egyszerű kérdés

"A kétkedés kérdésekhez vezet, a kérdések pedig elvezetnek az igazsághoz."
- Peter Abelard

2022-re szeretnénk mindenkivel megismertetni az első olyan pártot, ami még soha nem vett fel közpénzt, nem közpénzből működik, és erénygaranciákat vállal a létesítő okiratában. Az első jogilag számonkérhető pártról van szó. Hiszen a létesítő okiratába ütközően egyik jogi személy sem működhet. Ha mégis megszegnénk az alapszabályunkban foglalt erénygaranciákat, akkor bárki kérhetné az ügyészségen a pártunk felszámolását.

Ez az a paradigmaváltás, amit egyedül mi kínálunk. Az ismert pártok mind bűnpártok, hiszen közpénzből működnek, és azáltal, hogy a felkérésünkre sem vállalják az erénygaranciákat az alapszabályukban, felróható módon hordozzák magukban az önkény és a korrupció csíráját.

Add tovább az ismerőseidnek, hogy van egy ilyen kezdeményezés! Csatlakozz a Platón Párt szimpatizánsok csoportunkhoz, és tegyünk közösen az erényes politikáért! 2018-ban még nem tudunk indulni a választáson, mert nem gyűlt össze 27 képviselőnk, így nem tudtunk országos listát állítani.

A következő négy évben nagyon kemény, érdekes, izgalmas, és nagyon fontos munka vár ránk. Legyél a részese! segíts elérni ezt a nemes célt! A Platón Párt az ÖNKORLÁTOZÁS, az ÁTLÁTHATÓSÁG, a VISSZAHÍVHATÓSÁG és a JOGI SZÁMONKÉRHETŐSÉG maximumát kívánja nyújtani. Mindezt úgy, hogy alakulásunktól kezdve biztosítjuk az erénygaranciákat a létesítő okiratunkban. Mindezt úgy, hogy nem közpénzből működünk.

Tedd fel magadnak azt az egyszerű kérdést, hogy melyik ismert párt biztosítja azt, hogy Magyarországon soha többé ne fordulhasson elő önkényuralom! És rájössz, hogy egyik párt sem biztosítja ezt. Bármelyikből kinőhet Orbán Viktor 2. Azért, mert ez a kérdés a pártberendezkedés szintjén dől el. Azok a pártok, amik nem biztosítják az alapszabályukban az erénygaranciákat, azok a Fidesz kaptafára készült másolatai. Bármelyikből kinőhet Orbán Viktor 2, bármelyik korrumpálhatja a törvényhozó hatalmi ágat, bármelyik önkényuralomhoz vezethet. Lehet, hogy a látszat más, lehet, hogy szimpatikus a vezető, de sajnos a helyzet az, hogy ugyanez volt a Fidesszel kapcsolatban is. Szimpatikus volt a vezető, új pártnak tűnt, és mégis, ... önkényuralom lett a vége.

Kell egy közpénz nélkül működő párt! Ami erénygaranciákat vállal a létesítő okiratában. Erényes politikusokra van szükségünk.

Politikai Program 2018 (ERÉNY-TERV): itt

Videóink: itt

Társadalmi Szerződés: itt

Nemzetegyesítő Stratégia: itt

Csatlakozás: itt

IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank)

Honlapunk: itt

Évkönyv 2017: itt

Platón Párt Szimpatizánsok Facebook csoportja: itt

Az erény legyen veled!


Oszd meg, és uralkodj!

Kelt: 2018.03.10.

Tisztelettel,

PLATÓN PÁRT

Az erény pártja

A PLATÓN PÁRT Elnökségének jóváhagyásával

A cikk a Facebook-on is megtalálható