Így szavazz április 8-án

"A természetes szelekció nem fogja megszüntetni a tudatlanságot a jövő generációiban."
- Richard Dawkins

Az április 8-i választás hasonlít Bud Spencer és Terrence Hill fagyis történetéhez. Csokoládé nem is volt, a pisztácia meg elfogyott. Olyat választanánk, ami megfelelne az elvárásainkank, de olyan nincs a felhozatalban. Marad a kényszermegoldás: esszük azt, ami van. Merhogy szavazni el kell menni. Valamire voksolni kell. Máskülönben a korrupt populista maffiaállam marad, ami a nemzet erkölcsi degeneráltságának jele.

A Platón Párt 2016-ban felvállalta, hogy az első olyan párt lesz, ami feltétlen önkorlátozást, átláthatósgot, visszahívhatóságot és jogi számonkérhetőséget biztosít a politikában. Önként. Közpénz nélkül. Méghozzá a létesítő okiratában vállalva. Kidolgoztuk az erénygaranciák rendszerét, amit az Alapszabályunkba foglaltunk. Így ha nem teljesítenénk a garanciákat, akkor az ügyészségen bárki kérheti a jogellenes állapot megszüntetését, végső soron pedig a pártunk felszámolását. A létesítő okiratával ellentétesen ugyanis egyik jogi személy sem működhet.

Egy év alatt több százezer magyarhoz eljutott a hírünk, de nem akadt 27 tenni akaró erényes ember, akik képviselőjelöltként is tettek volna az erényes politikáért. Így 2018-ra nem tudtunk országos listát állítani. Ezúttal sem lesz olyan párt a szavazólapon, ami biztosítaná az erénygaranciákat az alapszabályában. Ismét csak bűnpártok közül választhatunk. Amik felveszik a közpénzből a milliárdokat, ám felróható módon magukban hordozzák az önkény és a korrupció csíráját. Ha ilyen pártra szavazunk, ugyanolyan kockázatot vállalunk, mint amit a Fidesz esetében is vállaltunk. Minden ismert párt MÁSHOGY UGYANAZ. Bűnpárt.

2018. április 8-ra azt tartjuk kívánatosnak, ha egyéniben FÜGGETLEN JELÖLT nyer mind a 106 egyéni választókerületben pártkatona helyett. A saját érdekedben szavazz független jelöltre! Ha nem indul valahol független jelölt, akkor ott marad a taktikai szavazás.

Kérjük, add tovább! Oszd meg! Ne engedjük, hogy az erkölcsi igénytelenek hatalomban tartsák a bűnpártokat! Az erkölcsi igényteleneknek ugyanis nincsenek erkölcsi és jogállami elvárásaik a pártokkal szemben. Nekik az ígéretek elegendőek. Csakúgy, mint az elmúlt 30 évben. Felismerésre képtelenek. A független jelöltekben van a nemzet reménye. Csak így törhető le a pártokrácia. A helyi érdekeket a pártfegyelem miatt egy pártkatona nem tudja megfelelően képviselni. Ezért nincs képviseleti demokrácia. Ezért van önkény.

Pártkatonából nem lesz új Széchenyi. Független képviselőkből még lehet. VAN ERÉNY!

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt! https://youtu.be/3M2lSX0nRlc

Politikai Program 2018 (ERÉNY-TERV): itt

Videóink: itt

Társadalmi Szerződés: itt

Nemzetegyesítő Stratégia: itt

Csatlakozás: itt

IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank)

Honlapunk: itt

Évkönyv 2017: itt

Platón Párt Szimpatizánsok Facebook csoportja: itt

Az erény legyen veled!


Oszd meg, és uralkodj!

Kelt: 2018.02.25.

Tisztelettel,

PLATÓN PÁRT

Az erény pártja

A PLATÓN PÁRT Elnökségének jóváhagyásával

A cikk a Facebook-on is megtalálható