Bűnpártokkal rendszerváltást?

"Senki nem követ el nagyobb hibát, mint az, aki azért nem csinál semmit, mert úgy gondolja, hogy amit tudna tenni, az kevés."
- Edmund Burke

Az igazi rendszerváltás akkor kezdődik el, ha majd bekerül az Országgyűlésbe az első olyan párt, ami még soha nem vett fel közpénzt párttámogatás álnéven. Egy olyan párt, ami erénygaranciákat biztosít az alapszabályában (önkorlátozást, átláthatóságot, visszahívhatóságot, jogi számonkérhetőséget). A rendszerváltás pedig akkor fejeződik be, ha az Országgyűlésben minden párt ilyen párt lesz. Önkorlátozó, átlátható, visszahívhatóságot és jogi számonkérhetőséget biztosító. Azaz olyan, ami biztosítja az erénygaranciákat az alapszabályában.

A ma ismert bűnpártokra később mind szégyenkezve fogunk emlékezni. Csakúgy, mint a piramisjátékokra, amiket már betiltottak. Mindkét bűncselekménynek az a lényege, hogy egy szűk csoport gátlástalanul meggazdagodjon milliók kárára. Reményeink szerint bűnpártokat is bűncselekmény lesz üzemeltetni. Akkor majd mindenki úgy fogja gondolni, hogy ő már réges-régen tudta, hogy ez lenne a normális. Holott azt látjuk, hogy nincs 27 ember az országban, aki aktívan tenne a jelenlegi helyzet ellen képviselőjelöltként. Pedig el kell érnünk, hogy a bűnpártok és a pártokrácia kora végre lezáruljon.

Nem adjuk fel, amíg ezt a célt el nem érjük. Hisszük, hogy ez a helyes irány, és bízunk benne, hogy a magyarság felnő erkölcsileg és intellektuálisan ahhoz, hogy ezt a paradigmaváltást megértse. Pártszimpátiától függetlenül helyre kell tennünk a politikát. A saját érdekünkben. Erkölcsi és jogállami alapokon. Addig nincs nemzet, amíg nincs alapvető közerkölcs.

A magyarság ma nem a hét vezér népe, hanem a hét buta kecskegida népe. Négyévente újra beengedjük a farkast, csak mert fehérre festette a mancsát. És mi elhisszük, hogy ettől jó lesz. És csodálkozunk, ha semmi nem változik. Ki kell dolgoznunk egy metódust, amivel rendbe lehet tenni a politikát, és amivel lebuktathatóak a bűnpártok. Ez pártszimpátiától függetlenül közös érdekünk. Ez a metódus szerintünk az, hogy el kell várni a pártoktól azt, hogy ne hordozzák az önkény és a korrupció csíráját. Egy ilyen szűrő azonnal felfedi, hogy melyik pártnak piszkosak a szándékai. Egy erényes pártnak ugyanis semmi vesztenivalója nincs akkor, ha vállalja az erénygaranciákat az alapszabályában. Mindaddig, amíg csak bűnpártra lehet szavazni, addig felesleges kockázatot vállalunk. Olyan csoportot juttatunk ugyanis hatalomra, ami fertőzött. Magában hordozza az önkény és a korrupció csíráját. Az ígéreteiktől függetlenül minden ismert párt MÁSHOGY UGYANAZ. Időzített bomba. Ezt kellene megértenünk, és tenni ellene.

VAN ERÉNY! Közpénz nélkül. Csatlakozz tagként, ha egyetértesz! Nagy szükségünk van tagokra, hogy 2022-re országosan ismert jelentős párt lehessünk.

Politikai Program 2018 (ERÉNY-TERV): itt

Videóink: itt

Társadalmi Szerződés: itt

Nemzetegyesítő Stratégia: itt

Csatlakozás: itt

IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank)

Honlapunk: itt

Évkönyv 2017: itt

Platón Párt Szimpatizánsok Facebook csoportja: itt

Az erény legyen veled!


Oszd meg, és uralkodj!

Kelt: 2018.02.21.

Tisztelettel,

PLATÓN PÁRT

Az erény pártja

A PLATÓN PÁRT Elnökségének jóváhagyásával

A cikk a Facebook-on is megtalálható