Mozdonyvezetők pávatánca

"Zsenialitás és erény sokkal inkább található meg szürkébe öltözve, mint pávatollak ragyogásában."
- Van Wyck Brooks

Készülj fel a legdurvább politikai pávatáncra a választásokig! Díszpinty kirakati pártkatona miniszterelnök-jelöltek küzdenek a közpénzért folytatott harcbeli túlélésért a bűnpártok színeiben. Sok jelölt még saját maga sem tudja, hogy amit képvisel, az a korrupció és az önkény csírájának melegágyba ültetése. Gaz magjait vinné a melegágyba. Olyan ez, mint amikor egy arctámadó támadása után egy Alien petéjét hordozó naiv űrhajós azt képzeli, hogy belőle nem fog kikelni a veszedelem. Így aztán nem árulja el, hogy valóban mit képvisel. Mutatja a szépet, amíg lehet.

Kirúgott apuci, sanyarú gyermekkor, pártvezérek ölelkezése, gyengék elszántsága, satöbbi. Az ÉRZELMEIDRE apellálnak. Ez a pávatánc része. Teljes bizonyossággal nem zárható ki, hogy nem előre eltervezett és időzített színjáték mind. Sokan pedig fenntartások nélkül bekajálják a maszlagot. Nem néznek a színfalak mögé. Nem értik, hogy egy bűnpárt bármit elkövet a siker érdekében.

A bűnpártok mind kötött pályán mozognak. Előre le vannak fektetve azok a sínek, amiken haladhatnak. Ugyanis nem vállalnak önkorlátozást, nem biztosítják a képviselőik visszahívhatóságát, nem átláthatóak, és jogilag nem számonkérhetőek. A közpénzcsapok közül lehet, hogy egyet-kettőt elzárnak, de tudják jól: ha nem az összes közpénzcsapot zárják el, akkor marad még olyan, amin keresztül vedelhetik a pénzünket. Ezért mindent bevetnek, Tankönyvi precizitással.

Csakúgy, mint a páva, amikor közösülni akar. Bármit bevet az érzelmekre hatva, csak nyerjen. Itt az észérvek nem működnének, hiszen észérv nem szól amellett, hogy ő mit akar, és az adott célra éppen ő a megfelelő.

A Platón Párt az első és egyetlen párt, ami az önkorlátozás, átláthatóság, visszahívhatóság és jogi számonkérhetőség érdekében erénygaranciákat vállal az alapszabályában. Egyedül mi képviseljük, hogy az egyéni jelöltek esetén nem pártkatonára kell szavazni, hanem független jelöltre. A pártlistán úgyis a Fidesz győz, és úgysem lesz ellenzéki összefogás a bűnpárti magánérdekek miatt. Így az egyéni jelölteken múlik, hogy lesz-e jogállam. Ha 106 független képviselő kerül az Országgyűlésbe a 93 pártkatona mellé, akkor lesz. Ha nem, akkor nem.

A bűnpártok mivoltát megmutatja, hogy még a felkéréseink ellenére és a jelenlegi súlyos erkölcsi válságban sem vállalnak erénygaranciákat. Térj végre észhez, és ne szívass meg újra egy egész országot azzal, hogy bűnpártra és annak képviselőjére szavazol! Csak mert bedőlsz a pávatáncnak... Ne legyél erkölcsi igénytelen! Várd el, hogy a pártod az alapszabályában rögzítse az erénygaranciákat! Így lesz védett a veszettség ellen. Ha pedig nem vállalja, akkor ne szavazz nekik bizalmat! Bármennyire szép pávatáncot is lejtenek előtted.

Mondhat és ígérgethet egy párt akármit. Ha nem vállalja az erénygaranciákat az alapszabályában, akkor bűnpárt. Hiszen felróható módon hordozza az önkény és a korrupció csíráját, ahogy a Fidesz is tette. Emlékezz: VAN ERÉNY!

Politikai Program 2018 (ERÉNY-TERV): itt

Videóink: itt

Társadalmi Szerződés: itt

Nemzetegyesítő Stratégia: itt

Csatlakozás: itt

IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank)

Honlapunk: itt

Évkönyv 2017: itt

Platón Párt Szimpatizánsok Facebook csoportja: itt

Az erény legyen veled!


Oszd meg, és uralkodj!

Kelt: 2018.01.11.

Tisztelettel,

PLATÓN PÁRT

Az erény pártja

A PLATÓN PÁRT Elnökségének jóváhagyásával

A cikk a Facebook-on is megtalálható