27 képviselő

"Segíts elérni mások céljait, így Te is eléred a sajátodat!"
- Les Brown

Nagy feladat vár még ránk ahhoz, hogy tavasszal országos listát tudjunk állítani a választáson (és így rajta lehessünk a szavazólapon pártként). Ehhez legalább kilenc megyében és a fővárosban - legalább huszonhét egyéni választókerületben önállóan jelöltet kell tudnunk állítani. Három hónapunk van rá.

Segíts az erényes politika ügyének! Kétféleképpen is teheted:

1) Lehetsz Te is a Platón Párt országgyűlési képviselőjelöltje. 500 ajánló aláírását kell csak összegyűjteni hozzá a lakóhelyed szerinti egyéni választókerületben majd tavasszal.

2) Ajánld ismerőseidnek a kezdeményezésünket megosztásokkal, és segíts nekünk az ország bármely tájáról képviselőjelöltet találni, aki tenne az erényes politika ügyéért!

Mozgósítanunk kell az erényes embereket, akik a pártpolitizálásban tennének egy erényes jogállamért. Kell egy erényes párt is az Országgyűlésbe, amelyik erénygaranciákat vállal az alapszabályában!

Jelenleg ugyanis csak bűnpártok vannak az Országgyűlésben, amik nem vállalnak önkorlátozást, átláthatóságot, visszahívhatóságot, jogi számonkérhetőséget, azaz nem biztosítják azokat az erénygaranciákat, amik a Platón Pártot egyedivé teszik. Emiatt ezek a bűnpártok felróható módon hordozzák az önkény és a korrupció csíráját. Mindegy, hogy szándékosan vagy gondatlanul. Fertőzöttek, és a védőoltást nem hajlandóak felvenni. Mi már születésünktől kezdve élvezzük a védőoltás védelmét, mivel alapításunk óta vállaljuk az alapszabályunkban az erénygaranciákat. Mivel a létesítő okiratunkban tesszük ezt, ezért jogilag is számonkérhetőek vagyunk. Ha megszegnénk a létesítő okiratunkat, akkor bárki kérhetné az ügyészségen a jogellenes állapot megszüntetését, és végső soron a pártunk felszámolását. Értékeld ezt az innovációt! Segíts, hogy harcolhassunk a keleti mintájú diktatúra ellen! Segíts, hogy megvalósíthassuk a jogállami reformunkat!

A Platón Pártból a képviselőinket nem egyéni jelöltként, hanem a pártlistáról szeretnénk bejuttatni az Országgyűlésbe. Az egyéni jelöltek esetében ugyanis véleményünk szerint pártérdekektől mentes független jelölteknek kell nyerniük a képviseleti demokráciához. Így a 106 egyéni képviselői helyért folyó versenyben mi nem játszunk. Mi a 93 pártképviselős helyért folytatot versenyben játszunk. Ehhez fel kell mutatnunk 27 képviselőjelöltet.

Segítst! Sok aktív ember segítségére van szükségünk, hogy a végén összeálljon legalább 27 képviselőjelölt legalább 9 megyében és a fővárosban. Köszönjük a megosztásokat!

Politikai Program 2018 (ERÉNY-TERV): itt

Videóink: itt

Társadalmi Szerződés: itt

Nemzetegyesítő Stratégia: itt

Csatlakozás: itt

IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank)

Honlapunk: itt

Évkönyv 2017: itt

Platón Párt Szimpatizánsok Facebook csoportja: itt

Az erény legyen veled!


Oszd meg, és uralkodj!

Kelt: 2018.01.05.

Tisztelettel,

PLATÓN PÁRT

Az erény pártja

A PLATÓN PÁRT Elnökségének jóváhagyásával

A cikk a Facebook-on is megtalálható