A 66-os parancs

"Így száll hát sírba a szabadság. Tapsvihar közepette."
- Padmé Amidala

Hamarosan megjelenik az új Star Wars film. Az utolsó Jedik. Ha politikai szemmel nézed végig az eddigi részeket, meglepő hasonlóságokat fogsz találni a sötét oldal és a maffiaállam módszerei között. További hasonlóság van a független képviselők és a Jedik között is.

A baljós árnyak után beigazolódott, hogy az Országgyűlés (szenátus) egy olyan gyengeerkölcsű ember kezében van, aki a sötét oldal rabja. A 66-os parancsot már régen kiadták. Ez volt az a parancs, amikor a birodalmi agymosott katonák parancsot kaptak a sötét uralkodótól a Jedik lemészárlására. Még Yoda mestert is majdnem lemészárolták hátulról. A Fidesz fellépése óta a független jelölteket megfenyegették, megzsarolták, megvették vagy ellehetetlenítették. Elhitették a köznéppel, hogy csak pártkatonára érdemes szavazni az egyéni jelölt esetében. Kipusztultak a Jedik. Szinte az utolsó szálig. Nincsenek már független képviselők az Országgyűlésben. Nincsenek Jedik. Csak pártkatonák. Akik a sötét oldal bárgyú szolgái. Akiknek előre megmondják fentről, hogy mire kell szavazni. Akik a pártfegyelem rabjai, mint az agymosott rohamosztagosok.

Katt: https://www.youtube.com/watch?v=_lzQt7niawI

Csak a Jedik tudják visszaállítani az egyensúlyt az erőben. Az új Széchenyik. Nem a bűnpártok. Nem a rohamosztagos lekenyerezett pártkatonák. Hanem a Jedik. Az erényes, pártérdekektől mentes független képviselők. A bűnpártok letöréséhez ők a megoldás.

Kívánjuk, hogy 2018-ban minél több erényes ember induljon független képviselőként, hogy ne csak pártkatonákra lehessen szavazni. 500 aláírással bárki lehet független képviselő. Te is! Vagy az ismerősöd. Szólj neki!

Ti lesztek a szikra, ami fellobbantja a maffiaállamot eltörlő tüzet.

A szavazókat pedig arra kérjük, hogy az egyéni jelölt esetében független képviselőre (Jedire) szavazzatok pártkatonák helyett. Aki vállalja a "Milyen a jó Jedi?" című írásunkban leírt erénygaranciákat (pl. bármikor visszahívható a szavazók által).

Ez az utolsó cikkünk erre az évre. Ezzel az üzenettel szeretnénk 2017-et lezárni. Ez a legfontosabb üzenetünk. A Jedik fontossága. Ez az ébredő erény jele. A Jedik. Akik felett senkinek nincs hatalma. Akik a választóikat tudják képviselni pártérdekektől mentesen. Elfogulatlanul. A függetlenség szilárd talapzatán.

A szavazók érdekeit hitelesen és elfogulatlanul csak erényes, független képviselők tudják képviselni. Ha csak pártkatonákat küldünk az Országgyűlésbe, akkor ismét pártokrácia lesz, és önkényuralom. Néhány ember kezében lesz az Országgyűlés, bemocskolva ezzel a jogállam és a képviseleti demokrácia szellemét. Legyél Jedi! Bátorítsd az erényes embereket, hogy legyenek Jedik! Szavazz Jedire pártkatona helyett!

Politikai Program 2018 (ERÉNY-TERV): itt

Videóink: itt

Társadalmi Szerződés: itt

Nemzetegyesítő Stratégia: itt

Csatlakozás: itt

IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank)

Honlapunk: itt

Évkönyv 2017: itt

Platón Párt Szimpatizánsok Facebook csoportja: itt

Az erény legyen veled!


Oszd meg, és uralkodj!

Kelt: 2017.12.13.

Tisztelettel,

PLATÓN PÁRT

Az erény pártja

A PLATÓN PÁRT Elnökségének jóváhagyásával

A cikk a Facebook-on is megtalálható