Piramisjáték analógia

"A legnagyobb megtévesztés, amitől az emberek szenvednek, az a saját véleményük." - Leonardo da Vinci

Egy ideig piramisjáték (pilótajáték) szervezésével is jól meg lehetett kopasztani a magyart. Még akkor is, amikor fejlettebb országokban az már be volt tiltva. Aki hitt benne, az rajtavesztett. Aki pedig elhitette, az pedig börtönbe került. Végül győzött az ész és az erkölcs. Mégsem gazdagodhat egy-két ember több millió kárára.

Hasonló a politikai berendezkedésünk is. Ám bűnpártok szervezésével még mindig jól lehet keresni, és bolondítani lehet vele a magyart. Mert még nem jött el az erkölcsi felismerés. De itt is el fog jönni, csakúgy, mint a pilótajátékok esetében. Eljön az az idő is, amikor bűnpártokat már bűncselekmény lesz üzemeltetni. Egy fejlettebb országban már be lenne tiltva, ami nálunk még űzhető a politikában. Itt még mindig szédíteni lehet a köztévéző és az ellenzéki pártmédián révedő réteget, akik erkölcsi igénytelenként szépen kiszolgálják a szavazataikkal a bűnpártokat. Az erkölcsi igénytelenek azok az emberek, akiknek nincsenek erkölcsi és jogállami elvárásaik a pártok iránt. Ők csak ígéreteket várnak, és focimeccshez hasonló meccset akarnak látni, amit később jól ki lehet beszélni a mindenhez értők logikái szerint.

Mi megkezdtük azt az úttörő munkát, ami a bűnpártok betiltásához kell, hogy vezessen. Azt a folyamatot, ami a pártokrácia letöréséhez vezet. Ami egy modern és erényes jogállamhoz vezet.

1) Elérjük, hogy az Országgyűlésben ne kizárólag pártkatonák legyenek, hanem a pártlistáról szükségképpen bekerülő 93 pártkatona mellett egyéni képviselőként 106 független képviselő (Jedi) is bejusson az Országgyűlésbe. Annak érdekében, hogy ne csak a pártok, hanem a helyi érdekek is képviselve legyenek, és hogy a törvényhozó hatalmi ág, valamint a Kormány is pártérdekektől mentes lehessen. Új Széchenyikre van szükségünk, nem pártkatonákra.

2) Elérjük, hogy épeszű és éperkölcsű ember ne szavazzon bűnpártokra, és mindenki tisztában legyen az erénygaranciák fogalmával és jelentőségével. A 2018-as választásig minden magyarnak meg kell értenie, hogy az a párt,ami nem vállalja az erénygaranciákat az alapszabályában, az bűnpárt. Azért, mert felróható módon magában hordozza az önkény és a korrupció csíráját. Mindegy, hogy szándékosan vagy gondatlanul. Objektív felelősségük van.

3) Bátorítunk minden erényes embert, hogy tőlünk is és minden más párttól is függetlenül induljon független képviselő-jelöltként 2018-ban. 500 aláírással már Jedi lehetsz! Tegyél meg ennyit az országért, és 750.000 Ft-os havi fizetéssel megbecsült független politikus lehetsz, aki csak a szavazóinak tartozik elszámolással, a maffiának nem.

Segíts nekünk erényt vinni a politikába! Ha nem leszel független képviselő, akkor csatlakozz a Platón Párt csapatához! Csatlakozz a sötét oldal elleni harcunkhoz! VAN ERÉNY!

Politikai Program 2018 (ERÉNY-TERV): itt

Videóink: itt

Társadalmi Szerződés: itt

Nemzetegyesítő Stratégia: itt

Csatlakozás: itt

IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank)

Honlapunk: itt

Évkönyv 2017: itt

Platón Párt Szimpatizánsok Facebook csoportja: itt

Az erény legyen veled!


Oszd meg, és uralkodj!

Kelt: 2017.12.11.

Tisztelettel,

PLATÓN PÁRT

Az erény pártja

A PLATÓN PÁRT Elnökségének jóváhagyásával

A cikk a Facebook-on is megtalálható