Erkölcsi Lilliput

"Elkötelezett lelkek kis csoportja a küldetésük iránt érzett olthatatlan hittel megváltoztathatja a történelem menetét." - Gandhi

Már csak lilliputi erők tartanak minket vissza. Az index.hu vezércikkben keltette fel az érdeklődést a Platón Párt iránt. Egy egész ország szerzett rólunk tudomást. Milliókhoz eljutott: VAN ERÉNY! Milliók fülében ragadt meg: "Az eddigi pártok mind bűnpártok, mivel az alapszabályukban nem biztosítják az erénygaranciákat."

Milliókhoz eljutott a 106 mozgalom üzenete is: PÁRTKATONÁK HELYETT FÜGGETLEN KÉPVISELŐKET mind a 106 egyéni választókerületből! Egyéni listán 2018-ban ne pártkatonára szavazz! Hanem független jelöltre. Ők a Jedik. Ők a sötét oldal elleni harc erényes képviselői. Ők tőlünk is függtelenek. Nem is ismerjük őket, csak bátorítunk minden erényes embert, hogy vegye fel a harcot a sötét oldal ellen. Ideális esetben a Jedik mindentől függetlenek. Egy a feladatuk: az egyéni választókerületük szavazóinak elfogulatlan, pártérdekektől mentes, erényes képviselete az Országgyűlésben. Erkölcsi tartással. Visszahívhatósággal. Legyél Te is Jedi! Elég tavasszal 500 aláírást összegyűjtened hozzá. Segédletek a '106 Jedi' nevű nyilvános facebook csoportban. Ajánld ismerőseidnek, akiket érdekelhet havi bruttó 750.000 Ft-os fizetés budapesti lakáshasználattal, üzemanyagkártyával, ingyen internettel.

Ha nem Jedi szeretnél lenni, aki pártfüggetlen, hanem pártban tennél az erény ügyéért, mint nemzetegyesítő ideológiáért, és a jogállamiság elveit képviselnéd szívesen a pártpolitikában, akkor csatlakozz hozzánk! A pártkatonáknak fenntartott 93 országgyűlési helyre mi is szeretnénk pártbeli országgyűlési képviselőket delegálni a Parlamentbe. Szükségünk van ilyen képviselőkre, hogy egyáltalán országos listát tudjunk állítani! Ha elérjük az 5%-ot, akkor pártképviselőként is 750.000 Ft plusz a fenti juttatások lehet a jutalmad a pártlistánkról bekerülve. Segíts ebben, és csatlakozz a pártunk csapatához! 2018-ban a pártlistán szavazz a Platón Pártra! Ne legyél bűnpártoló!

Ne legyél az erkölcsi Lilliput bűnös kis buta katonája! Segíts nekünk talpra állni! Terjeszd az erkölcsi felismerést segítő üzeneteinket! Oszd meg cikkeinket! Jelentkezz a csapatunkba! Ha nem a pártpolitika érdekel, hanem inkább a helyi érdekképviselet, akkor legyél független Jedi. Ha valamiért nem teheted meg, akkor bátorítsd ismerőseidet, hogy csatlakozzanak hozzánk vagy legyenek független jelöltek 2018-ban! Add tovább Te is: VAN ERÉNY! Csatlakozz a csapatunkhoz!

Ez a projekt nehezebb lesz, mint egy Holdutazás. Erényt akarunk vinni a Politika nevű bolygóra innen, lentről. Segíts benne! Tegyél érte! Sokak erényes igyekezetére lesz szükség, hogy sokak bűnös köreit ellehetetlenítsük. A bűn a butáké. Az erény a miénk!

Politikai Program 2018 (ERÉNY-TERV): itt

Videóink: itt

Társadalmi Szerződés: itt

Nemzetegyesítő Stratégia: itt

Csatlakozás: itt

IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank)

Honlapunk: itt

Évkönyv 2017: itt

Platón Párt Szimpatizánsok Facebook csoportja: itt

Az erény legyen veled!


Oszd meg, és uralkodj!

Kelt: 2017.11.25.

Tisztelettel,

PLATÓN PÁRT

Az erény pártja

A PLATÓN PÁRT Elnökségének jóváhagyásával

A cikk a Facebook-on is megtalálható