Ingatlanár hipotézis

"Az ingatlanbiznisz problémája, hogy lokális. Meg kell hozzá értened a helyi viszonyokat." - Robert Kiyosaki

Ez a cikk a "YAKUZA falova" című írásunk második felvonása. Hogy mi az összefüggés a Fidesz maffiakormánya által országunkba betelepített 18.000 keleti letelepedési kötvényes dúsgazdag migráns és az ingatlanárak gyors és radikális emelkedése között? Elmondjuk egy hipotézisben. Mivel nemzetünk tényadatai nem nyilvánosak, kikérésük pedig őszüléshez vezet, ezért ellenőrizni nem tudjuk a feltételezésünket. Majd ha egyszer áltlátható lesz az Állam, akkor talán. Ha nem hiszed, járj utána, és oszd meg velünk is, hogy mire jutottál!

2016-ról 2017-re az ország 50 legnagyobb lélekszámú városában összesen 5056 új lakás épült. [1] A korábbi évek adatai is hasonlóak. A letelepedési kötvénybiznisz során rövid idő leforgása alatt 18.000 dúsgazdag migráns kapott letelepedési engedélyt hazánkban. Ezzel a kötvényes migránsok és még a hozzátartozóik előtt is megnyílt a lehetőség az EU-beli szabad munkavállalásra, mozgásra, ingatlanvásárlásra. Ezért írtuk az első felvonásban, hogy a Fidesz maffiaállma a YAKUZA falova, hiszen trójai falóként engedte be keleti migránsok tízezreit Európa és hazánk földjére. Mindez olyan országokból érkező migránsokat jelent, ahol százmillió Ft-os vagyonokat (amennyi a letelepedési kötvényhez kell) általában nem becsületes úton tudnak felhalmozni ott az emberek.

Naivitás lenne azt feltételezni, hogy ezek a tőkés-, üzletember-, maffiózó- és luxusmigránsok sátrakban húzzák meg magukat, miután magánrepülőgépeikkel vagy az első osztályon nyomorogva megérkeztek a Liszt Ferenc reptérre. Nem. Ezek a tőkés migránsok tömegével bevásároltak budepesti lakásokból. Nemcsak maguknak, de még a gyerekeiknek is. Több tízezer számra vették és veszik a magyar lakásokat. A neve elhallgatását kérő ügyvéd kollégától tudjuk, hogy kínai tőkések kötegszámra veszik a lakásokat (pl. teljes szinteket megéve), leginkább a fővárosban, elsősorban kínaiak. Persze kiadás céljára is, hogy a kis pénzből gazdálkodó magyar családoktól beszedjék az egyre emelkedő albérleti díjakat is.

A kötvényes migránsok által támasztott kiugró kereslet ársokkot idézett elő az ingatlanpiacon. Vesd össze, hogy Budapesten évente kb. 2300 új lakás kerül átadásra. Az ország 50 legnagyobb lélekszámú városában is évente csak kb. 5000 új lakás kerül átadásra. Erre megjelenik több tízezer kötvényes tőkés migráns, és több tízezer lakást vásárolnak maguknak európai bázisként. A CSOK persze szintén árfelhajtó hatású, de CSOK szerződésből jóval kevesebbet kötöttek, mint ahány letelepedési kötvényes migránst beengedtek az országba.

Köszönd meg szépen 2018-ban a Fidesz maffiának, hogy az egy-kétezer forintos rezsicsökkentés harsogása és a migránsveszély plakátozása közepette kötvényes migránsok tízezreinek betelepítésével gyakorlatilag ellopta a gyermekeidtől, az unokáidtól a saját ingatlanhoz jutás lehetőségét.

Politikai Program 2018 (ERÉNY-TERV): itt

Videóink: itt

Társadalmi Szerződés: itt

Nemzetegyesítő Stratégia: itt

Csatlakozás: itt

IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank)

Honlapunk: itt

Évkönyv 2017: itt

Platón Párt Szimpatizánsok Facebook csoportja: itt

Az erény legyen veled!


Oszd meg, és uralkodj!

Kelt: 2017.10.24.

Tisztelettel,

PLATÓN PÁRT

Az erény pártja

A PLATÓN PÁRT Elnökségének jóváhagyásával

A cikk a Facebook-on is megtalálható