Visszahívhatatlanság

"A kezdet a munka legfontosabb része." - Platón

Rábíznád a gyerekeidet egy olyan kutyára, amit házőrzőként hirdettek ugyan, de nem lehet pórázon tartani? Ami ha bevadul nem lehet visszahívni? Ami képes eltépni bármilyen láncot? Ami nincs beoltva veszettség ellen? Jaa, hogy neeem? Miért nem? Pedig olyan erős! Olyan határozott! Olyan nagy! Olyan kíméletlen az ellenségeivel! Ha nem bíznád ilyen kutyára a gyerekeidet, akkor miért bízod őket ilyen politikusokra? Olyan politikusokra, akiket nem lehet visszahívni? Miért adod a szavazatodat olyan pártra, amit nem lehet jogilag számonkérni? Nem gondolod, hogy nem kellene a pórázt kiengedned a kezedből? A Te életedről, a Te döntésedről van szó!

A Platón Párt az első és egyetlen párt, ami erénygaranciákat biztosít az alapszabályában. Az első párt vagyunk, ami be van oltva veszettség ellen. Azzal, hogy az alapszabályunkban vállaljuk az önkorlátozó, átláthatósági, jogállami erénygaranciákat, ezáltal jogilag is számonkérhetőek vagyunk, mivel egyik jogi személy sem működhet az alapszabályával ellentétesen. Ellenkező esetben bárki kérhetné az ügyészségen a jogellenes állapot megszüntetését, és végső soron a pártunk felszámolását. A többi párt ezért nem vállalja az erénygaranciákat az alapszabályában. Csak ígérgetnek.

Az egyik alapvető erénygaranciánk az, hogy minden képviselőnk bármikor visszahívható a szavazók által. Azaz engedelmesek vagyunk, és a kezedben a póráz. A többi párttól ezt nem kapod meg, mert azoknak esze ágában sincs engedelmeskedni. Ők azért nem vállalják az erénygaranciákat már megalapításuktól kezdve, mert sumákolnak. Egy erényes pártnak semmi vesztenivalója nincs azzal, ha vállalja a platóni erénygaranciákat. Az ismert pártok mégsem vállalják. Veszett kutyák. Talán nem kellene rájuk bízni a gyermekeid és unokáid életét! Még egy rossz döntés 2018-ban, és 20 évre újra elvesztjük a pórázt. Ha az erő győz az erény helyett, akkor újra olyan politikai vezetés jön, ami kormányként uralja a törvényhozó hatalmi ágat. Holott ez a két hatalmi ág egy egészséges jogállamban független.

Nem kérjük, hogy bízz bennünk. NE szavazz az egyéni képviselő-jelöltjeinkre az egyéni választókerületedben! Őket csak azért állítjuk, hogy országos listát tudjunk állítani. Az egyéni képviselő esetében pártkatona helyett szavazz inkább FÜGGETLEN KÉPVISELŐRE (Jedire)! Ő elfogulatlanul tudja képviselni a helyi érdekeket a szavazókerületedben. Egy pártkatona mindig pártérdekeket fog képviselni a pártfegyelem miatt, és soha nem Te leszel neki a szempont, hanem a pártja mögötti maffiacsalád érdekeit fogja lihegve érvényesíteni.

A pártlistán pedig NE szavazz olyan pártra, amelyik nem biztosítja az erénygaranciákat az alapszabályában. Az ilyen párt olyan, mint a veszett kutya, ami nem kapott idejében védőoltást. Mi előre felvettük a védőoltást. Ezek az erénygaranciák. Tudhatod, hogy nem leszünk veszettek, mint amilyen most a Fidesz lett. A Fidesz egy veszett kutya. A választók többsége erre olyan pártra készül újra szavazni, ami szintén nincs beoltva veszettség ellen. Látod már az aggályunkat? Óvni próbáljuk a társadalmat egy újabb veszett kutyától (pl. amilyen a Jobbik vagy egy Erénytelen Ellenzéki Egyveleg). Követeld rajtuk a veszettség elleni védőoltást! Ha pedig nem vállalják, akkor ne szavazz rájuk!

Add tovább a vészjelzésünket, a segélykiáltásunkat, a felhívásunkat! Soha többé ne szavazz olyan pártra, ami nincs beoltva veszettség ellen, azaz ami nem vállalja az erénygaranciákat az alpaszabályában! Ne legyél erkölcsi igénytelen! VAN ERÉNY!

Politikai Program 2018 (ERÉNY-TERV): itt

Videóink: itt

Társadalmi Szerződés: itt

Nemzetegyesítő Stratégia: itt

Csatlakozás: itt

IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank)

Honlapunk: itt

Évkönyv 2017: itt

Platón Párt Szimpatizánsok Facebook csoportja: itt

Az erény legyen veled!


Oszd meg, és uralkodj!

Kelt: 2017.10.05.

Tisztelettel,

PLATÓN PÁRT

Az erény pártja

A PLATÓN PÁRT Elnökségének jóváhagyásával

A cikk a Facebook-on is megtalálható