Büdös a hátsójuk

"A legegészségesebb verseny akkor jelenik meg, ha az átlagemberek nyernek amiatt, mert megemelik az átlagelvárásaikat." - Colin Powell

2018-ig tolassuk le a pártok gatyáját! Hadd lássuk, melyiknek büdös a hátsója! Segíts nekünk abban, hogy a szavazóknak legyenek erkölcsi elvárásaik a pártjukkal szemben! Mindenkinek! Nem azt kérjük, hogy szavazz ránk, hanem azt, hogy ne szavazz csaló pártra. Így kérjük, hogy menj oda a kedvenc pártodhoz, vagy írj nekik hivatalos levelet, és kérd fel őket arra, hogy az alapszabályukban vállalják az erénygaranciákat! Amelyik párt sáros, és büdös a hátsója, az nem fogja bevállalni az erénygaranciákat az alapszabályában. Pedig enélkül jogilag nem számonkérhetőek, és egy potenciális új zsarnokság hordozói. A veszettség bujkálhat bennük, mert nem hajlandóak a veszettség elleni védőoltást felvenni. Ilyen pártra soha többé ne szavazz a saját érdekedben!

A Platón Párt megalakulása óta biztosítja az erénygaranciákat az alapszabályában. Ez jogi kötőerővel rendelkező önkorlátozást, átláthatóságot, jogállami garanciákat jelent. Egyik jogi személy sem működhet ugyanis a létesítő okiratával ellentétesen, máskülönben fel kell számolni. Erénygarancia például a képviselőink szavazók általi bármikori visszahívhatósága. Az állami támogatásokról való karitatív lemondás. Stb. Mi ezeket a vállalásokat nem más párt nyomására vállaltuk be, hanem éppen azért alakultunk, hogy legyen legalább egy párt, ami ezeket a garanciákat jogi kötőerővel vállalja. Legyen az ígért remény helyett végre garantált erény!

Az erénygaranciák teljes listáját a Társadalmi Szerződés dokumentumunkban találod. Nem sértődünk meg, ha másik párt a kedvenced. Akkor viszont mélységesen megsérted a társadalom erényes többségét, ha olyan pártra szavazol, ami nem biztosítja az erénygaranciákat az alapszabályában. Ott valami bűzlik. Ilyen pártra szavazni erkölcsi igénytelenség. Egy erényes pártnak ugynanis nincs vesztenivalója az erénygaranciák bevállalásával. Egy maffiapárt, egy bizniszpárt viszont képtelen ezeket bevállalni, mert a mivoltával ellentétesek.

Tolasd le a pártod gatyáját, és nézz bele a hátsójukba! Lopni akarnak-e vagy becsületesen politizálni? Ne legyél erkölcsi igénytelen, és várd el a pártodtól az erénygaranciák alapszabályban történő vállalását! VÁRD EL! Tolasd le a gatyájukat! Mutasd meg ezzel Te is: VAN ERÉNY! Bárki is kormányozzon. Legyen a közpénz felhasználása teljeskörűen és tételesen átlátható az utolsó forintig! Ne indulhassanak a párthoz köthető vállalkozások közbeszerzéseken, pályázatokon! Fedjék fel a pártok a támogatóikat és tegyék teljesen átláthatóvá a pénzügyeiket! Ne érd be kevesebbel! Abban a magyarság épeszű és éperkölcsű tagjai egyet kell, hogy értsenek, hogy erényt kell vinni a politikába, és az eddigi erkölcsi szenny nem maradhat tovább! Tolasd le a pártod gatyáját! Vagy beszari csaló pártra szavazol?

Politikai Program 2018 (ERÉNY-TERV): itt

Videóink: itt

Társadalmi Szerződés: itt

Nemzetegyesítő Stratégia: itt

Csatlakozás: itt

IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank)

Honlapunk: itt

Évkönyv 2017: itt

Platón Párt Szimpatizánsok Facebook csoportja: itt

Az erény legyen veled!


Oszd meg, és uralkodj!

Kelt: 2017.10.05.

Tisztelettel,

PLATÓN PÁRT

Az erény pártja

A PLATÓN PÁRT Elnökségének jóváhagyásával

A cikk a Facebook-on is megtalálható