106 Jedi

"A Jedik nem a békéért harcolnak. Az csak egy szlogen, és mint minden szlogen, félrevezető. A Jedik a civilizációért harcolnak, mert csak a civilizáció hozhat létre békét. Az igazságért harcolunk, mert az igazság a legfőbb alapja a civilizációnak. Homokra építik az igazságtalan civilizációt, nem éli túl a vihart." - Mace Windu

2018-ban a legfontosabb feladatunk az erénytelen pártoktól való megszabadulás. Az erkölcsi megtisztulásnak ez az alapja. Az erénytelen pártok semmiféle önkorlátozást, átláthatóságot és jogi számonkérhetőséget nem vállalnak, mivel nem biztosítják az erénygaranciákat az alapszabályukban. Emiatt önkényuralmi időzített bomba mind. A legtöbb, amit tehetünk (azon kívül, hogy nem szavazunk ilyen pártra), hogy az egyéni képviselő esetében pártkatona helyett erényes FÜGGETLEN KÉPVISELŐRE (Jedire) szavazunk. Így 106 Jedi juthat az Országgyűlésbe a 93 pártkatona mellé. Ezzel a független Jedik abszolút többségben lehetnek a törvényhozás során (93:106 arányban).

Független képviselőkre azért van szükség, mert az egyéni képviselők feladata a helyi érdekek képviselete az Országgyűlésben. Mind a 106 egyéni választókerületben induljanak független jelöltek (akár Te is), hogy lehessen is erényes emberre szavazni, ne csak pártkatonára! A jelöléshez 500 aláírás elegendő. Segédlet a "106 Jedi" nevű nyilvános csoportban. A szavazók pedig ne olyan egyéni képviselőre szavazzanak, akik párt színeiben indulnak, hanem függetlenekre!

Helyi érdekeket képviselni ugyanis csak függetlenként lehet. Egy pártkatona nem a helyiek érdekeit fogja képviselni, hanem a pártja mögött álló maffiacsaládok érdekeit. Így a pártfegyelem miatt nincs is most népképviselet, mivel minden pártkatonának utasításba adják, hogy mire kell szavaznia. A jó Jedi nem lehet elkötelezett semmiféle szervezet vagy párt iránt, ettől lesz teljesen független. Egy független erényes ember felett senkinek nincs hatalma. A Jedinek a szavazói érdekeit kell a törvényhozásban érvényesítenie. Minden országgyűlési szavazás előtt ki kell kérnie a választói véleményét az adott kérdésben. Ha ez működésbe lép, akkor lesz népképviselet. A jó Jedi biztosítja (pl. közjegyző előtt tett egyoldalú kötelezettségvállalásban), hogy a szavazói többsége által bármikor visszahívható. Csak ilyen független jelöltre érdemes szavazni, aki ezt az erénygaranciát vállalja. Ha nem vállalja, az gyanús.

Az erénytelen pártok a sötét oldal képviselői. Ők a legyőzendő gonosz, mivel ezek a közpénz ellopására szakosodott, központilag irányított, átláthatatlan biznisz és maffia szervezetek. A független képviselők azonban a népképviselet megvalósítói. A szabadság jelképei. Szavazz függetlenre! Ha pedig teheted, akkor indulj független jelöltként 2018-ban, és vállald az erénygaranciákat (lásd a "Milyen a jó Jedi" című írásunkat)! Írd be ide a hozzászólásokhoz azoknak az ismerőseidnek a nevét, akiket el tudnál képzelni független képviselőként! Az erényes embereket ugyanis bátorítani kell. Segíts nekünk elterjeszteni a 106 Jedi koncepciót! Oszd meg cikkeinket!

Politikai Program 2018 (ERÉNY-TERV): itt

Videóink: itt

Társadalmi Szerződés: itt

Nemzetegyesítő Stratégia: itt

Csatlakozás: itt

IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank)

Honlapunk: itt

Évkönyv 2017: itt

Platón Párt Szimpatizánsok Facebook csoportja: itt

Az erény legyen veled!


Oszd meg, és uralkodj!

Kelt: 2017.10.04.

Tisztelettel,

PLATÓN PÁRT

Az erény pártja

A PLATÓN PÁRT Elnökségének jóváhagyásával

A cikk a Facebook-on is megtalálható