Áldozatvállalás?

"A nagy eredmények általában nagy áldozatvállalások eredményei, és nem pedig önzés eredményei." - Napoleon Hill

Omlik az ellenzéki összefogás, fogy az idő. Pedig garantált lenne a kormányváltás, ha az ellenzéki pártok egyetértenének két dologban:

1) Mind a 106 egyéni választókerületben csak egy jelölt induljon a Fidesz jelöltje ellen, de ez a jelölt legyen FÜGGETLEN jelölt, aki egyik párthoz sem tartozik. Egy olyan erényes ember, aki nem törtet, hogy politikus lehessen, hanem akit rá kell beszélni, hogy vállalja a képviselőséget. Egy erényes független jelölt, egy Jedi, aki a sötét oldal ellen küzd, és aki felett senkinek nincs hatalma. Aki tudja képviseli a helyi érdekeket az Országgyűlésben. Így 106 Jedi kerülhet az Országgyűlésbe, és 93 pártkatona pártlistáról.

2) Ha az ismert ellenzéki pártok mindegyike az alapszabályában vállalná az erénygaranciákat, amiket a Platón Párt a Társadalmi Szerződésben ismertetett. Ekkor jogilag számonkérhetőek lennének, hiszen egyik jogi személy sem működhet a létesítő okiratával ellentétes módon.

Így garantált lenne a kormányváltás. Vagy szerinted lenne olyan épeszű és éperkölcsű magyar, aki a fenti ajánlatra nemet mondana? Szerinted menne ez az áldozatvállalás az ellenzéki pártoknak? Van az ismert pártokban áldozatvállalási képesség, hogy megtörténhessen a kormányváltás? A fenti két intézkedés esetén garantált lenne a Fidesz totális veresége. Továbbá függetlenné válhatna a törvényhozó hatalmi ág a Kormánytól, ami alapvető jogállami garancia.

Az 1) pont azt jelentené az ellenzéki pártok számára, hogy lemondanak a pártoknak járó többszázmilliós állami támogatásról. A 2) pont pedig azt jelentené számukra, hogy lemondanak a jövőbeli korrupció lehetőségéről is. Szerinted vállalja ezt akár a Jobbik, akár a Momentum, akár az MSZP, akár a DK, akár az Együtt, akár a Párbeszéd, akár az LMP? Ki tudod ezekből a pártokból nézni, hogy valódi áldozatot vállaljanak a nemzetért, és erényes útra térjenek? Szerinted meghozzák a nemzet érdekében ezt a két döntést? Szerinted van az ismert pártokban valódi áldozatvállalási szándék? Vagy inkább maradnak a testi vágyaik kielégítését szolgáló korrupció fenntartása mellett, és inkább hajtanak az állami támogatásra? És nagy ívben tesznek arra, hogy a nemzetnek mi a jó? Tedd fel ezt a kérdést a pártodnak! Tudd meg! Aztán gondolkozz! Vajon lesz-e olyan pártvezető, aki idejön a Platón Párthoz, és azt mondja: Igazatok van!?

Nekünk nincs kétségünk. Az ismert pártok esetében a fenti javaslatok szóba sem jöhetnek, hiszen a mivoltukkal ellentétes. Erényes intézkedéseket sem egy bizniszpárt, sem egy maffiapárt nem tud vállalni. Ezért alapítottuk meg a Platón Pártot. Hogy legalább egy párt megmutassa: VAN ERÉNY!

Politikai Program 2018 (ERÉNY-TERV): itt

Videóink: itt

Társadalmi Szerződés: itt

Nemzetegyesítő Stratégia: itt

Csatlakozás: itt

IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank)

Honlapunk: itt

Évkönyv 2017: itt

Platón Párt Szimpatizánsok Facebook csoportja: itt

Az erény legyen veled!


Oszd meg, és uralkodj!

Kelt: 2017.10.02.

Tisztelettel,

PLATÓN PÁRT

Az erény pártja

A PLATÓN PÁRT Elnökségének jóváhagyásával

A cikk a Facebook-on is megtalálható