YAKUZA falova

"A maffia elleni védekezés legjobb módja az eszközök és a források teljeskörű nyilvánossá tétele." - Milos Zeman

Őcsényben néhány valódi menekültstátusszal rendelkező, hazánkban jogszerűen tartózkodó, a szabad mozgás jogával államilag feljogosított fiatalt a helyi panziós ideiglenesen üdültetni akart. Polgárháborús állapot alakult ki a faluban. Bűncselekmények áldozata lett a panziós. A polgármester lemondott, mert nem akart olyan azonnali önkormányzati rendeletet hozni, ami az üdültetést oltási bizonyítványhoz köti.

Már csak az az egy kérdésünk maradt hozzád Ó' magyar, hogy ez az ősmagyar virtus hol van a 18.000+ letelepedési kötvényes kapcsán? Vajon tudja-e a magyarok többsége, hogy az Orbán maffia 18.000-nél is több multimilliomos migránsnak biztosította a szabad letelepedés jogát hazánkban? Olyanoknak, akik nem is tudnak magyarul, és munkájuk sincs itt. Csak egyszerűen gazdagok. A pénznek meg nincs szaga. Zömében oroszok, kínaiak, japánok. Olyanoknak, akik ezután hazánkban és az EU-ban útlevél nélkül szabadon mozoghatnak. Olyanoknak, akiknek a családtagjaikra is vonatkozik ez a rendelkezés (ergo kb. 100.000 vadidegenről beszélünk). Olyanoknak, akiknek van 100 millió forintja erre a letelepedési kötvényre. Olyanoknak, akiknek annak ellenére van ennyi pénzük, hogy olyan országokból jönnek, ahol tisztességes munkával több generáció munkája sem elég ennek a pénznek a megkeresésére.

Szerinted tisztességes emberekről van szó? Szerinted ez a családtagostól kb. 100.000 ember a keleti despotizmus erényes legjava? Nem zárható ki teljes bizonyossággal, hogy ezek a jövevények a keleti maffiák és bűnözői csoportok alvilági tagjai, akik saját országukból is menekülnek büntetésvégrehajtás elől, vagy alvilági tevékenységeiket az EU-ban tervezik kibővíteni. Joggal mondhatjuk, hogy az Orbán maffia az EU és Magyarország trójai falova lett. Egy olyan erkölcsi kisebbség miatt szenvedi el ezt hazánk és az EU, aki a nemzetünk javát a saját testi vágyai mögé sorolja. Hazánk erkölcsi legalja miatt.

Az állammaffia el sem számol az így befolyó közpénzzel. Nyíltan offshore cégekbe fut be a bevétel, amiből a magyarság egy fillért sem lát. Ha beszorzod a 18.000 kötvényest a 100 millió Ft-os kötvényárral, akkor megkapod, hogy mennyit nyert a Fideszmaffia az üzleten. Cserébe tudnak plakátokra költeni nekünk, hogy elmondják, milyen nagy gonosz leselkedik ránk, amitől ők majd jól megvédenek.

Olyan erkölcsi válság van, amiből nehéz lesz kimászni. Ezért döntöttünk úgy, hogy belevágunk. Nem azért csináljuk, mert könnyű, hanem azért, mert nehéz. Mert ha a Platón Párt nincs, akkor 2018-ban sem lesz olyan párt, ami az erénygaranciákat az alapszabályában rögzíti, és ami a pártokrácia letöréséért küzd. Harcolj a magad módján és lehetőségeid szerint az önkény és a maffia ellen! Segítsd azokat, akik harcolnak ellene! Minél többen vagyunk, annál világosabb lesz: VAN ERÉNY! Átlátható, tisztességes és elszámoltatható jogállamban szeretnénk élni. Nem maffiauralom alatt. Neked is tenned kell ellene! Érted? Neked is.

Kapcsolódó cikk: Óriásit kaszálnak

Kapcsolódó cikk: Wikipedia

Politikai Program 2018 (ERÉNY-TERV): itt

Videóink: itt

Társadalmi Szerződés: itt

Nemzetegyesítő Stratégia: itt

Csatlakozás: itt

IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank)

Honlapunk: itt

Évkönyv 2017: itt

Platón Párt Szimpatizánsok Facebook csoportja: itt

Az erény legyen veled!


Oszd meg, és uralkodj!

Kelt: 2017.10.01.

Tisztelettel,

PLATÓN PÁRT

Az erény pártja

A PLATÓN PÁRT Elnökségének jóváhagyásával

A cikk a Facebook-on is megtalálható