Horogra akadsz

"A tömegmanipuláció idején az igazság hangoztatása forradalmi tettnek minősül." - George Orwell

A horgok már lógnak a víz alatt. Az egyik jobbra áll, a másik balra. Van jelentősége? A szerencsétlen halak valamelyikre végül ráharapnak. Az, hogy melyik horogra harapnak rá, teljesen mindegy az eredmény szempontjából. Horogra akadnak. Ez a lényeg. A pártok mögötti maffiacsaládok már mind tartják a horgászbotjaikat a vízbe. Addig incselkednek a horgaikkal, hogy Te végül valamelyikre úgyis ráharapsz. Horogra akadsz. Ezután pedig megnyúznak. Mint eddig. Ez kell?

Mit jelent számodra, hogy a tömegmédia már a maffiacsaládok és a közpénz-dinasztiák tulajdonában van? Belekalkulálod-e ezt a faktort a döntésedbe, mielőtt 2018-ban elmész szavazni? Index, Origo, 444, 24, 888, stb. Melyiket olvasod? M1, M2, RTL, TV2, ATV ,stb. Melyiket nézed? Amikor ezeket olvasod és nézed, átgondolod-e, hogy ezek a csatornák politikai szűrők? Átgondolod-e, hogy gyakorlatilag minden médium valamilyen pártérdekeket szolgál végső soron? Meglep a Momentum kezdeti széleskörű index.hu-s lefedettsége? Természetesnek veszed, hogy csak 5-6 párt jelenik meg ezeken a tömegmédia csatornákon?

Belegondoltál-e már valaha abba, hogy lehet, hogy a tömegmédiában megjelenő pártok mind, egytől egyig haszonélvezői annak, hogy a szerencsétlen halak az ő horgaik körül úszkálnak? Érted-e, hogy eléd csak néhány választási lehetőséget tárnak, hogy azok közül válassz? Érted-e, hogy ezek a médiumok a tisztességes és becsületes kezdeményezéseket egyszerűen nem engedik szóhoz jutni? De mi van, ha a piacon minden kofa penészes dinnyét árul? Mert a friss dinnyét áruló kisgazdát a kofamaffia egy pofonnal hazazavarja? Akkor megeszed a penészes dinnyét, amit elédtesznek? Lesz kedvenc kofád, és inkább attól veszed meg a penészes dinnyét, mint a másik kofától, aki szintén penészes dinnyét árul?

Lenne egy javaslatunk: Ne akadj horogra! A horgok a közéleti csalik, amiket a pártok lóbálnak előtted. Ezzel elterelik a figyelmedet a damilról, és a horgászbotról, és arról, hogy ki tartja a horgászbotot. Ezt ugyanis a jelenlegi pártok egyikénél sem tudhatod. Mármint hogy ki van mögöttük. Hiszen ezek a pártok áltláthatatlanok. Nem látod a támogatóikat, ki fektet beléjük súlyos milliókat, kikkel szerződnek, stb. Az alapszabályukban ezek a pártok nem vállalják az erénygaranciákat, így jogilag nem számonkérhetőek.

A Platón Párt 2016. év vége óta igyekszik minél több erényes emberhez eljutni. EGYETLEN csatornánk erre a Facebook, ami még nincs Mészáros Lőrinc, Habony Árpád, Simicska Lajos, Andy Vajna vagy valami hasonló mértéktelenül erénytelen ember tulajdonában. A Facebook az egyetlen lehetőségünk. 2016. év vége óta néhány százezer magyar már hallott rólunk. Említésre méltóak vagyunk. Mégis, a mainstream médiába sehogy sem tudunk bekerülni. Szerinted miért?

Segítség: A Platón Párt a pártokrácia ellen küzd. Felhívjuk a figyelmet, hogy kizárólag pártokra bízni a demokráciát olyan, mint kecskére bízni a káposztát. A Platón Párt egy kidolgozott módszert kínál a nemzet politikájának minőségi fordulatához. Valódi politikia innovációt hajtottunk végre. Ez fáj az erénytelen pártoknak. Letettük a nemzet asztalára a Társadalmi Szerződést. Kidolgoztuk a Nemzetegyesítő Stratégiát. Olvastad őket? Megnézted a videóinkat, cikkeinket? Ajánlottad ismerőseidnek? Gondolkozz el rajta, hogy a politikai fordulathoz vezető út nem az ismert pártokon kívül van-e? Olyan kezdeményezésekben, amiket a mainstram média nem is vesz napirendre? Olyan kezdeményezésekben, amiket csak Te tudsz terjeszteni?

Érdemes a Platón Párt oldalt és a honlapunkat átnézni. Mit szólsz hozzá? Vagy inkább újra horogra akadsz valamelyik erénytelen, ámde népszerű és csillivilli párt horogján?

Politikai Program 2018 (ERÉNY-TERV): itt

Videóink: itt

Társadalmi Szerződés: itt

Nemzetegyesítő Stratégia: itt

Csatlakozás: itt

IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank)

Honlapunk: itt

Évkönyv 2017: itt

Platón Párt Szimpatizánsok Facebook csoportja: itt

Az erény legyen veled!


Oszd meg, és uralkodj!

Kelt: 2017.09.19.

Tisztelettel,

PLATÓN PÁRT

Az erény pártja

A PLATÓN PÁRT Elnökségének jóváhagyásával

A cikk a Facebook-on is megtalálható