Ellehetetlenítés

"A legnagyobb ajándék, amit a gyerekeidnek adhatsz: a felelősségtudat gyökerei és a függetlenség szárnyai." - Denis Waitley

Ideje észrevenni: Az erénytelen pártok a MÚLT. Ezek erénygaranciákat nem vállaló biznisz- és maffiaszervezetek. Ideje ráébredni: A független erény a JÖVŐ. Az erényes függetlenség a kiút a hatalmon lévő erkölcstelen kisebbség szervezett elnyomása alól, ami évtizedről évtizedre zajlik mind bal-, mind jobb oldalról. A közpénzrabló szervezeteket el kell lehetetleníteni. A szervezett korrupciót úgy lehet ellehetetleníteni, ha a korrupcióra alkalmat adó szervezeteket lehetetlenítjük el. Ezek az erénytelen pártok, amik az alapszabályukban nem vállalják az erénygaranciákat. Ez az erkölcsi fertő elsődleges oka.

A hatályos választási törvény alapján a 93 pártlistás országgyűlési képviselő szükségszerűen pártkatona lesz, ám a 106 egyéni képviselő független képviselő (Jedi) is lehet. Adjuk meg az esélyt nekik! Adjuk meg az esélyt magunknak! Az ismert erénytelen pártok pártkatonáiból soha nem lesz Széchenyi vagy Deák kaliberű erényes ember. Sokkal nagyobb lehetőség van az erényes független képviselőkben, akik a helyi érdekeket is képviselhetik az Országgyűlésben, és többségbe is kerülhetnek (93:106 arányban) a törvényhozás során a pártérdekekkel szemben. Lehet kormányfüggetlen törvényhozó hatalmi ág! Lehet jogállam!

Járulj hozzá a magad lehetőségei szerint, hogy mind a 106 egyéni választókerületben legyen legalább egy erényes független képviselőjelölt! Egy erényes, mértékletes, tisztességes ember. Akár Te, akár más, akit rábeszéltek. Csak lehessen függetlenere is szavazni 2018-ban! 500 ajánló aláírása elegendő már ehhez. A "106 Jedi" nevű nyilvános csoportban vannek ehhez segédletek. Kb. bruttó 750.000 Ft lesz a havi fizetése a Parlamentben független képviselőként. Helyi szinten, a kis közösségekben lehet letörni a pártokráciát, a pártok uralmát. Erkölcsi változás kell!

Adj lehetőséget a Platón Párt számára, hogy ezt a nézetet az országos pártpolitikában ideológiaként is képviselhessük! Az erény a várt nemzetegyesítő ideológia. Ne hagyd elveszni! Kell egy párt, ami az erénytelen pártok ellen küzd, mert ha nincs erényes párt, ami az erénytelen pártok ellen küzd, akkor a pártok között nincs valódi választási lehetőség, hiszen mind MÁSHOGY UGYANAZ: nem vállalják az önkorlátozást és az erénygaranciákat az alapszabályukban. Azzal, hogy a Platón Párt ezeket vállalja, a többi párt mellette mind meztelen. Kiszúrja a szemünket a magyarság tragédiájának oka. "Uruszágunk fekélyei az erénytelen pártok". Vedd észre! Mindegy mit mond egy erénytelen párt, ha az alapszabályában nem rögzíti az erénygaranciákat. Ott kibújik a szög a zsákból, mert kibújhat. Nem gátolja semmi a korrupciót, aminek elkövetésére a pártok a legalkalmasabb szerveződések.

2018-ban az egyéni képviselő esetén pártkatona helyett csakis erényes független képviselőre szavazz! A pártlistán pedig válaszd a Platón Pártot, ami az alapszabályában vállalja az erénygaranciákat, így jogilag számonkérhető, hiszen egyik jogi személy sem működhet a létesítő okirata ellenében, ekkor ugyanis bárki kérheti az ügyészségen a felszámolását.

Politikai Program 2018 (ERÉNY-TERV): itt

Videóink: itt

Társadalmi Szerződés: itt

Nemzetegyesítő Stratégia: itt

Csatlakozás: itt

IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank)

Honlapunk: itt

Évkönyv 2017: itt

Platón Párt Szimpatizánsok Facebook csoportja: itt

Az erény legyen veled!


Oszd meg, és uralkodj!

Kelt: 2017.09.19.

Tisztelettel,

PLATÓN PÁRT

Az erény pártja

A PLATÓN PÁRT Elnökségének jóváhagyásával

A cikk a Facebook-on is megtalálható