Rákkeltő májkrémek

"A döntések, amiket meghozol, valójában olyan értékek választása, amik az egész életedet jellemzik." - Alice Waters.

A boltban eddig csak olyan májkrémet lehetett venni, amibe rákkeltő tartósítószert tettek. Ilyen májkrém-márkából van sok fajta, és sorra jönnek az újabb májkrém-márkák is (például Kormánymáj, Mástétum, Együnk, Májbeszéd Magyarország, Májabbik, Lehet Máj a Politika, Kétsarkú Kutyamáj, stb.).

Ezek a májkrémek azonban mind MÁSHOGY UGYANAZOK: a rákkeltő tartósítószer van bennük. Ezek a gyárak nem engednek be téged a gyárukba, hogy megnézhesd, hogyan készül a májkrémük, miket kevernek bele. Néhány gyártó annyira alattomos, hogy rá sem írja a májkrémre, hogy tartósítószer van benne. De az alapszabályukből kiderül: rákkeltő tartósítószert tartalmaz. Nem volt tehát eddig választási lehetőség. Csak rákkeltő májkrémek közül lehetett választani.

Tegnap azonban megjelent egy igényes házi májkrém a boltokban. Ez még olcsóbb is, mint a rákkeltő májkrémek, és egyáltalán nem tartalmaz tartósítószert. Egy kis ismeretlen kecskeméti családi és baráti manufaktúra gyártja háztáji forrásból, a nagyszülők és dédszülők receptje alapján. ERÉNY van benne. A család egyik sarja élelmiszertechnológiát tanult, és otthoni laborjában magától rájött, hogy rákkeltő tartósítószert etetnek velünk. Mindenkivel.

Ez a kecskeméti manufaktúra nem azt kéri, hogy az ő májkrémüket vedd meg. Ők azt kérik, hogy rákkeltő májkrémet SOHA TÖBBÉ ne egyél! A saját érdekedben. És mivel eddig nem volt a boltokban olyan májkrém, ami ne tartalmazott volna rákkeltő tartósítószert, így jobb híján ők vették a fáradtságot, és vitték piacra az első olyan májkrémet, ami nem tartalmaz rákkeltő tartósítószert. Platón Máj néven. Ez a kecskeméti manufaktúra szabadon beenget Téged is a műhelyébe, hogy lásd, hogyan készül a finom és egészséges házi májkrém. Akár segíteni is lehet nekik, mert nem győzik a megrendeléseket, annyira sikeres a kisboltokban a májkrémük. Még munkát is adnának, ha lennél a területi képviselőjük.

A TV-ben ezt a kis kecskeméti manufaktúrát nem hirdetik, mert a TV azoké a korrupt gyáraké, akik a rákkeltő tartósítószeres májkrémet álrulják. Hiszen vettél már annyi méjkrémet életetben, hogy a befizetett pénzedből megvehessék a TVcsatornákat is. Amiket veled nézetnek. Annak érdekében, hogy továbbra is a rákkeltő tartósítószert tartalmazó májkrémet edd.

Ma reggel azonban Dr. House egy takarítónéni segítségével feltörte a TVcsatorna közbeszerzésből elkészült informatikai biztonsági rendszerét, és az adás megszakításával bejelentette: "Igazi hülye vagy, ha ezek után Te még mindig a rákkeltő májkrémet eszed!"

Ha esetleg szándékunk ellenére nem fogalmaztunk volna világosan: cseréld ki a májkrém szót politikai programra, a kecskeméti manufaktúrát a Platón Pártra, a gyárakat pedig a jelenlegi állampártra és az ellenzéki pártok erénytelen gyülekezetére. A tartósítószer azt reprezentálja, hogy egyik létező párt sem biztosítja a jogi erénygaranciákat a Platón Párton kívül. Mind kiskaput akar magának hagyni a közpénz ellopásához. Pedig egy erényes pártnak SEMMI vesztenivalója nem lenne, ha vállalná a platóni erénygaranciákat. SEMMI vesztenivalója. A pártok azonban mégsem vállalják. Tudod miért? Mert van egy rakás erkölcsi igénytelen, aki ennek ellenére is szavaz rájuk.

Ha továbbra sem érted, hogy ez a cikk nem egy gasztronómiai bejelentés, sem egy orvostudományi publikáció, akkor írj nekünk privátban, és szívesen segítünk értelmezni az analógiát.

Ha azonban szándékosan nem akarod érteni, hogy miről van szó, akkor edd továbbra is régi májkrémet. Senki nem gátol meg benne. Szabadon eheted azt is. Nem erőszak a házi májkrém. De mi szóltunk előre. 30 év múlva újra szólni fogunk az utódaidnak is, akik éppen a kórházban fognak Téged pelenkázni. Saját pelenkával.

Ha pedig érted, amit mondunk, tegyél meg valamit légy szíves: Segíts! Segíts! Segíts! Csatlakozz hozzánk tagként, legyél a képviselőnk, kedveld a cikkeinket, oszd meg őket, beszélj róla, add tovább, stb. Ne legyen már erkölcsi rákos az egész társadalom! Jusson el minél több magyarhoz: VAN ERÉNY! Van erényes párt! Lesz erényes kormány!

Az erény legyen veletek!

Politikai Program 2018 (ERÉNY-TERV): itt

Videóink: itt

Társadalmi Szerződés: itt

Nemzetegyesítő Stratégia: itt

Csatlakozás: itt

IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank)

Honlapunk: itt

Évkönyv 2017: itt

Platón Párt Szimpatizánsok Facebook csoportja: itt

Az erény legyen veled!


Oszd meg, és uralkodj!

Kelt: 2017.08.22.

Tisztelettel,

PLATÓN PÁRT

Az erény pártja

A PLATÓN PÁRT Elnökségének jóváhagyásával

A cikk a Facebook-on is megtalálható