Mossunk kezet szappannal!

"Szappan és oktatás: nem hat azonnal, de hosszú távon nincs nála jobb." - Mark Twain.

Nem a közélet a piszkos. Nem az emberek a piszkosak. A PÁRTOK a piszkosak. És nem hajlandóak szappannal kezet mosni. Így megölik az erényt. Megölik az erkölcsöt. Elveszejtik a közpénzt (a mi pénzünket). Elveszejtik a JOGÁLLAMOT (a mi művelt nemzetünket).

Semmelweis Ignác vezette be a szülések során a fertőtlenítőszerrel való kézmosást. Talán Te sem lennél ma itt, ha nem teszi. Tekintélyes orvostársai pökhendiségből nem alkalmazták a módszerét. "Mit akar már itt ez a kis mitugrász ezzel a hülyeségével?" - kérdezték a pökhendi társai. Rengeteg anya és rengeteg gyermek meg is halt a kezeik között. Ám végül feleszmélt a társadalom: Kezet kell mosni szappannal!

Mi is ezt javasoljuk a politikában: Mossunk kezet szappannal! A pártok piszkosak. Fertőzőek. A vezetőik nem hajlandóak kezet mosni szappannal. Így magukon hordozzák az önkény baktériumait és a korrupció vírusait. Ilyen orvos keze alatt akarsz szülni?

Mostantól legyél vele tisztában: ilyen pártokra csak az erkölcsi igénytelenek szavaznak. Az elnyomó kormánypárt és az ismert ellenzéki pártok hangos serege mind MÁSHOGY UGYANAZ: piszkosak az önkény baktériumaitól és a korrupció vírusaitól. Magukon hordozzák ezeket, még ha nem is tudnak róla és még ha szabad szemmel nem is látod. Azért, mert az alapszabályuk piszkos. Nem mostak kezet szappannal. Nem vállalják a platóni erénygaranciákat.

A Platón Párt elsőként és egyedüliként szappannal megmosott kézzel áll a politikához. A közpénz bevételek és kiadások teljes tételes nyilvánosságra hozataláért, és a jogállami garanciák visszaállításáért.

Mi a szappanunk? A jogilag kikényszeríthető erénygaranciák rendszere, amit az Alapszabályunkban és a Társadalmi Szerződésben rögzítünk. Ez megöli az önkény baktériumait és a korrupció vírusait. Az erénygaranciák Téged védenek! Hivatástudatból alkottuk őket. Ahogy Semmelweis is hivatásból tett jót az anyákkal. Nem a saját érdekeit nézte.

A többi párt ideológiája megosztja a társadalmat. A Platón Párt Nemzetegyesítő Stratégiát kínál. Az ERÉNY a várt nemzetegyesítő ideológia. Ez minden társadalmi réteg számára kívánatos.

Az erénygaranciák rendszere mind az Alapszabályunkban, mind pedig a Társadalmi Szerződésben megtalálható. Jogilag számonkérhető erénygaranciák ezek Első és egyetlen pártként vállaljuk:
+ Karitatív célra lemondunk a pártoknak járó állami támogatásokról;
+ Képviselőink a szavazók által bármikor visszahívhatóak;
+ Pártunk teljesen átlátható, mert nyilvánosságra hozzuk a szerződéseinket, számláinkat, partnereinket, támogatóinkat, bankszámlakivonatainkat;
+ Tagjaink hivatási esküt tesznek;
+ Megtiltjuk a pártunkhoz köthető vállalkozásoknak, hogy közbeszerzéseken, állami megrendeléseken, EUs vagy hazai pályázatokon induljanak;
+ Nem alkalmazunk küldöttgyűlést, azaz nem vezetjük a párttagokat az orruknál fogva, hanem minden tag szavazhat a Közgyűlésünkben;
+ Számos további erénygaranciát vállalunk, amik megölik az önkény baktériumait, és elpusztítják a korrupció vírusait.

Első pártként mostunk kezet szappannal. Érted. A nemzetért.

Ne legyél erkölcsi igénytelen! Ne szavazz olyan pártra, ami nem mossa meg szappannal a kezét. Ami nem biztosítja a platóni erénygaranciákat!

+ Pártlistán tehát csak olyan pártra szavazz majd 2018-ban, amelyik biztosítja a platóni erénygaranciákat! Hiszen minden más párt magán hordozza az önkény baktériumait és a korrupció vírusait. Még ha nem is látod szabad szemmel.

+ Az egyéni jelöltek esetében pedig pártkatona helyett erényes független képviselőre (Jedire) szavazz annak érdekében, hogy a törvényhozó hatalmi ág (Országgyűlés) független legyen a végrehajtástól (Kormánytól), azaz visszakaphassunk egy elveszett jogállami garanciát, másrészt azért, hogy visszahozzuk a helyi érdekek képviseletét. Széchenyi István is függtelen volt. Az új Széchenyik nem pártkatonákból fognak kikerülni, hanem erényes független képviselőkből.

Mivel egyik jogi személy (így a pártunk sem) működhet a létesítő okiratával ellentétes módon, így ha megszegnénk az általunk biztosított erénygaranciákat, akkor BÁRKI kérheti az ügyészségen a jogsértő állapot megszüntetését, és végső soron a pártunk felszámolását.

Végül csatlakozz hozzánk! Még kevesen vagyunk. Szükségünk van szakpolitikai kapcsolattartókra, sőt még a Vezetőség néhány tagját is keressük. Szükségünk van képviselőkre is az ország minden tájáról, hogy országos listát is tudjuk állítani a 2018-as választásra.

Csatlakozz! Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon nagy szüksége van rád az ügynek! Mutasd meg Te is: VAN ERÉNY!

Politikai Program 2018 (ERÉNY-TERV): itt

Videóink: itt

Társadalmi Szerződés: itt

Nemzetegyesítő Stratégia: itt

Csatlakozás: itt

IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank)

Honlapunk: itt

Évkönyv 2017: itt

Platón Párt Szimpatizánsok Facebook csoportja: itt

Az erény legyen veled!


Oszd meg, és uralkodj!

Kelt: 2017.08.18.

Tisztelettel,

PLATÓN PÁRT

Az erény pártja

A PLATÓN PÁRT Elnökségének jóváhagyásával

A cikk a Facebook-on is megtalálható