Vár az élcsapat!

"Az erényes ember nem
hajlandó politizálni sem a
pénz, sem a dicsőség kedvéért.
Ezért csak büntetéssel
fenyegetve lehet a politizálásra
kényszeríteni. A legborzasztóbb
büntetés az erényes embernek a
politizálás visszautasításáért,
ha nála hitványabbak
uralkodnak felette. Azt hiszem,
hogy ennek a büntetésnek a
félelme viszi rá az erényes
embert a politizálásra."
- Platón

Erényes polgárok! Terhet cipelünk. Alkottunk valamit, ami nagyobb annál, minthogy egy kis csapat elbírja. Viszont a magasba kell emelni, mert ez a változás fog erkölcsi méltóságot adni a nemzetnek. Az erény a várt nemzetegyesítő ideológia.

Legyél az első olyan párt élcsapatának tagja, amelyik önként vállal erénygaranciákat! Megtörjük azt a kartellt, amiben eddig csak olyan pártokra lehetett szavazni, amik nem vállalnak erénygaranciákat. Tehát bizniszpártok, maffiapártok. Ahol nem szabnak korlátot az emberi gyarlóságnak, ott gyarlóság lesz.

Az eddigi pártok azért nem vállaltak erénygaranciákat, mert úgy voltak vele, hogy amíg a nép nem ismeri fel, hogy csak gyarló és erénytelen pártra lehet szavazni, addig nem érdemes erénygaranciákat vállalni, hiszen büntetlenül lehet a közpénzt lopni. A nép felelőssége, hogy igénytelen, mint egy rongy, nincs elvárása a pártok berendezkedése iránt. Erénygaranciákat nem biztosító pártra szavazni erkölcsi igénytelenség. Amint azonban megéli a nemzet az erkölcsi felismerést, hogy erénygaranciákat biztosító pártra is lehet szavazni, nem lesz visszaút. A gyarló és erénytelen pártok eltűnnek az evolúció süllyesztőjében.

Tudjuk, hogy új, amiket beszélünk. Azt is tudjuk, hogy nem érdekel a politika ilyen szinten. Minket sem érdekelt a közelmúlt erkölcsi és jogállamiatlan mélységéig. De küzdenünk kell az erényességért, mert más nem fog.

Mi félünk. Félünk egy elnyomó rendszertől. Félünk attól, hogy végleg elvesznek a jogállami garanciák. Félünk attól, hogy orosz vagy török mintát követünk. Félünk attól, hogy nálunk sokkal hülyébb bíró dönt a közigazgatási ügyünkben egy rablóállam javára. Félünk attól, hogy butákat nevelnek az iskolák. Félünk attól, hogy a sötét propaganda hatására még az erényes polgárok sem fogják megérteni, amit mondunk. Félünk attól, hogy még a bejelentéseink után is lesznek olyan erkölcsi igénytelenek, akik erénygaranciákat nem biztosító pártra szavaznak. Félünk a hülyeségtől és a butaságtól. És félünk az ezek által törvényszerűen bevonzott zsarnokságtól. Félünk.

Miután nyilvánvalóvá vált számunkra, hogy egy hitvány erkölcstelen kisebbség uralkodik, és rossz irányba tart a nemzet, omlik a jogállam, butul a nép, nő az elnyomás és a megfélemlítés, egy maffia kezében van a hatalom, és minden párt máshogy ugyanaz, számunkra nem volt visszaút. Ez a felismerés mostanra kristálytiszta lett: erényt kell vinni a politikába.

Tarts velünk! Mutassuk meg közösen, hogy VAN ERÉNY! Vár a Platón Párt! Az ügynek van szüksége rád! A történelmet nem mások írják. Mi írjuk! Csak gyere velünk, mert szükségünk van tagokra és képviselő-jelöltekre. Legyél az élcsapat tagja! Nem kell tüntetni vagy pártszékházba járni gyűlésekre. Nincs is ugye székházunk. Itt a Facebookon működünk. Legyél tagja a Vezetőségnek vagy egyszerű tagként a Közgyűlésnek. Vagy a magad módján tarts velünk! Akár csak egy szóval. Vagy legalább egy gondolattal.

Politikai Program 2018 (ERÉNY-TERV): itt

Videóink: itt

Társadalmi Szerződés: itt

Nemzetegyesítő Stratégia: itt

Csatlakozás: itt

IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank)

Honlapunk: itt

Évkönyv 2017: itt

Platón Párt Szimpatizánsok Facebook csoportja: itt

Az erény legyen veled!


Oszd meg, és uralkodj!

Kelt: 2017.08.01.

Tisztelettel,

PLATÓN PÁRT

Az erény pártja

A PLATÓN PÁRT Elnökségének jóváhagyásával

A cikk a Facebook-on is megtalálható