Eureka! Eureka! Megtaláltam!

"Két pont között a legrövidebb út az egyenes." - Archimédész

Eureka! Eureka! Kiáltozta az ókori matematikus, Archimédész, amikor a kádban rájött, hogy a vízbe helyezett tárgy akkora térfogatú vizet szorít ki, mint amekkora a tárgy saját térfogata. Ezzel meg tudta mérni az uralkodó koronájának térfogatát. Szabálytalan testek térfogatának mérése korábban lehetetlen feladatnak tűnt. Csak tömeget tudtak mérni rendesen. Ám amint megvolt a térfogat is Archimédész felfedezése után, már ki tudták számítani a korona sűrűségét (fajlagos tömegét) is. Így meg tudták állapítani, hogy a korona színarany volt-e vagy hamisítvány. Archimédész a felfedezés után meztelenül szaladt örömében a hírt elújságolni.

Neked már megvolt az az Euréka élményed, hogy "Afffrancba! Eddig tényleg csak erénytelen pártokra lehetett szavazni. Bizniszpártokra. Maffiapártokra. Egyik sem biztosított erénygaranciákat. Ám végre itt a Platón Párt! Az első párt, ami erénygaranciákat biztost! Rájuk szavazok a pártlistán, és független Jedikre az egyéni jelölt esetében! Eureka! Eureka! Megtaláltam!".

Nézd át az oldalunkon található információkat, és kívánjuk, hogy Neked is legyen meg ez a Eureka élményed! Ne elégedj meg azzal, hogy 10%-kal csökkentek a rezsiköltségek, miközben a világpiacon 30%-kal csökkentek az energiaárak. Ne elégedj meg azzal, hogy most a legmagasabb a fizetésed, amikor nyugati országokban szinte semmit sem ér. Ne elégedj meg azzal, hogy nem ment csődbe az ország, ha Mészáros Lőrincre is jutott, aki egy-két év alatt több vagyont harácsolt össze közpénzből, mint amennyit például a dolgos, sikeres, többgenerációs családok évszázadok alatt képesek voltak tisztességes munkával megkeresni. Ne elégedj meg azzal, hogy vannak stadionok és kisvasút, ha nincs emberhez méltó egészségügy. Ne elégedj meg azzal, hogy nem szolgáljuk ki az országot a gyarmatosítóknak, ha az oktatásban buta birkákat képez a hatalmon lévő erkölcstelen kisebbség.

Lehet úgy is vezetni egy országot, hogy megtartjuk a korábbi kormányok értékeit, haladunk a nemzeti úton, ám mindezt erényesen. A közpénz ellopása nélkül. Ezt biztosítja a Platón Párt által képviselt erény. Amikor a politikusok nem maffiamódszerekkel végzik a munkájukat, hanem hivatásként. Erényesen. Az erény a várt nemzetegyesítő ideológia.

Ehhez első lépésben függetleníteni kell a törvényhozást a pártoktól, főleg a Kormánytól. Ezt úgy tudjuk elérni, hogy mind a 106 egyéni választókerületben erényes, pártfüggetlen Jedit (független képviselőt) juttatunk a Parlamentbe. A maradék 93 képviselő pártlistáról fog bekerülni (pártkatonák). Ám a 106 Jedi már abszolút többségben lehet a pártokkal szemben a törvényhozás során. Így elvehetjük a Fidesz legkedvesebb játékszerét: az önmaguknak való törvénykezést.

A többi pártot a Platón Párt által kínált platóni erénygaranciák alkalmazásával meg tudod mérni, hogy hamisítványok-e. Amenyik párt nem vállalja az erénygaranciákat, az hamisítvány. Ugyanis azért sumákolnak, hogy a közpénzt el tudják lopni.

Csatlakozz hozzánk, és segítsd a munkánkat! Tényleg. Legyél tag egy olyan új pártban, ami politikai paradigmaváltást kínál. Legyél Te is garancia arra, hogy lehessen egy erényes párt. Nálunk nem kell fél évig aktivistáskodnod vagy 20 ajánló tagot megkeresned. Elég csak letenni az eskünket, és máris szavazhatsz a pártban a Közgyűlésben, és átláthatod a tevékenységünket. Nyílt párt vagyunk. Alapvetően a Facebook-on tevékenykedünk, tehát ki sem kell mozdulnod otthonról. A jogaink egyébként sem az utcán dőlnek el. A jelenlegi játékszabályok szerint kell legyőzni az erénytelen elitet. Ez az igazi kihívás.

Tegyél az ügyért az elsőkkel! Ha nem az ellopott közpénz nagyságában méred a pártokat, hanem Arhimédészi ésszel, és jó erkölccsel, azaz a biztosított erénygaranciák számában, akkor rájössz, hogy a Platón Párt a legnagyobb párt Magyarországon, és nincs is hozzá mérhető.

Soha többé ne szavazz erénygaranciákat nem biztosító pártra. Soha többé!

Politikai Program 2018 (ERÉNY-TERV): itt

Videóink: itt

Társadalmi Szerződés: itt

Nemzetegyesítő Stratégia: itt

Csatlakozás: itt

IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank)

Honlapunk: itt

Évkönyv 2017: itt

Platón Párt Szimpatizánsok Facebook csoportja: itt

Az erény legyen veled!


Oszd meg, és uralkodj!

Kelt: 2017.07.31.

Tisztelettel,

PLATÓN PÁRT

Az erény pártja

A PLATÓN PÁRT Elnökségének jóváhagyásával

A cikk a Facebook-on is megtalálható