Milyen a jó Jedi?

2018-ban a korábbinál jóval több független jelölt (Jedi) fog indulni a választáson. Remélhetőleg mind a 106 választókerületben. Saját eredményünknek mondhatnánk ezt a változást, ám ez egyenesen következett az erénytelen pártberendezkedésű pártokból való általános kiábrándulásból is. A megoldást az erényes, pártfüggetlen Jedik (független képviselők) jelenthetik, akik képesek lesznek letörni a zsarnoki pártokráciát.

Vélhetőn sok ál-független jelölt is lesz, akik valamelyik pártot képviselve indulnak a függetlenség látszatát keltve. Olyan független jelöltek is lesznek, akik nem erényesek, hanem a sötét oldal rabjai, magukban nem sikerült legyőzniük a gonoszt, és a személyes meggazdagodás reménye vezette őket a politikai pályára. Ezeknek a kiszűrése a helyi szavazók feladata lesz. Mi ebben nem tudunk segíteni, hiszen nem is ismerjük a független jelölteket.

Összegyűjtöttünk néhány erénygaranciát az erényes független képviselőkkel kapcsolatban. Szerintük a jó Jedi ezeket az erénygaranciákat vállalja:

  1. Bármikor visszahívhatóvá teszi magát az egyéni választókerületében élő szavazók kérésre, azaz lemond, ha választói többsége ezt kívánja.
  2. Fogadónapokat (vagy internetes fórumot) biztosít a szavazóinak. Biztosítania kell, hogy csak olyanok vehessenek részt az ilyen konzultáción, akik az egyéni választókerületében laknak. Ez egy egyszeri személyes lakcímkártyás regisztrációval megoldható.
  3. Adott országgyűlési szavazás előtt kikéri a szavazói véleményét, azaz bevonja őket is a döntésekbe. Ez egy Facebook csoportban egyszerűen megoldható. Arra szavaz a Parlamentben, amit a választói igényei és érdekei diktálnak.
  4. Független minden párttól és minden egyéb befolyástól. Természetesen tőlünk is. Jobb, ha mi nem is ismerjük. Nem engedi magát megvesztegetni, befolyásolni, manipulálni. Nem enged a sötét oldal csábításának.
  5. Hivatási esküt tesz (pl. a Platóni Esküt), amelyben vállalja, hogy a politikai pályát hivatásként végzi, azaz saját érdekei helyett a polgárok érdekeit tartja szem előtt.
  6. A neki járó közpénzről és felhasználásáról önként tételes kimutatást hoz nyilvánosságra.
  7. Vagyonnyilatkozata a valóságot tükrözi.

Bátorítunk minden erényes embert, hogy a saját egyéni választókerületében induljon Jediként (független képviselőként). Ehhez 500 aláírás összegyűjtése szükséges.

Amennyiben Jediként vállalod a fenti erénygaranciákat, akkor használhatod az ezt tanúsító jelzést: Erénygarancia

Ez a szavazók dolgát annyiban megkönnyíti, hogy tudhatják: benned is VAN ERÉNY. Másrészt Téged is védenek ezek az erénygaranciák! A maffia hiába környékez meg, hogy erre meg arra szavazz. Ha tudják, hogy vissza fognak hívni a szavazóid, ha nem úgy szavazol, ahogy nekik kedvező, akkor hiába zsarolnak, jön egy következő független, aki ugyanezt fogja csinálni. Így a maffia szélmalomharcot vívhat.

Az erény legyen veled!

Politikai Program 2018 (ERÉNY-TERV): itt

Videóink: itt

Társadalmi Szerződés: itt

Nemzetegyesítő Stratégia: itt

Csatlakozás: itt

IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank)

Honlapunk: itt

Évkönyv 2017: itt

Platón Párt Szimpatizánsok Facebook csoportja: itt

Az erény legyen veled!


Oszd meg, és uralkodj!

Kelt: 2017.07.29.

Tisztelettel,

PLATÓN PÁRT

Az erény pártja

A PLATÓN PÁRT Elnökségének jóváhagyásával

A cikk a Facebook-on is megtalálható