Soha többé!

"Ha nem vesszük észre, hogy a vitában nem a partnerünk eszével, hanem az akaratával állunk szemben, akkor semmi esélyünk a győzelemre. Mert hiába érvelünk az ész oldalról ott, ahol akaratokkal és beállítódásokkal van dolgunk. Annyi bizonyos, aki egyszer a kritikát megízlelte, örökre megundorodik minden dogmatikai fecsegéstől. A dogma halálával születik az erkölcs."
- Immanuel Kant

Összeszedtünk néhány gondolatot arra az esetre, ha valódi változást szeretnél. Véleményünk szerint erkölcsi igénytelenség olyan pártra szavazni, ami nem biztosítja a platóni erénygaranciákat. Ne legyél egy erkölcsi igénytelen. Figyelj oda a következő tanácsokra:

 1. Soha többé ne szavazz olyan pártra, amelyik nem biztosítja, hogy a képviselőit bármikor visszahívhatjuk! Ha egy korrupt politikust nem tudunk visszahívni, akkor az négy évig folyamatosan lopni fogja a közpénzt.
 2. Soha többé ne szavazz olyan pártra, amelyik a párthoz köthető vállalkozásokat állami megrendeléseken indulni enged! Ha ezt a párt nem tiltja, akkor a hozzátartozóik kókler vállalkozásai túlárazottan adják az államnak portékáikat.
 3. Soha többé ne szavazz olyan pártra, amelyik párthoz köthető vállalkozásokat közbeszerzéseken indulni enged! Ha ezt a párt nem tiltja, akkor a túlárazott közbeszerzéseket a politikusi csőcselékcsaládok nyerik.
 4. Soha többé ne szavazz olyan pártra, amelyik párthoz köthető vállalkozásokat EUs vagy hazai pályázatokon enged indulni! Ha ezt a párt nem tiltja, akkor az EUs pályázatokat nulla produktum mellett a politikusi csőcselékcsaládok nyerik.
 5. Soha többet ne szavazz olyan pártra, amelyik felveszi a pártoknak járó állami támogatásokat a közpénzből! Ha a párttámogatást a párt nem fordítja karitatív célokra, akkor az adódat arra használják, hogy abból tovább hülyítsenek.
 6. Soha többet ne szavazz olyan pártra, amenyik nem átlátható, titkolja támogatóit, partnereit, számláit, szerződéseit, pénzügyeit, stb. Az ilyen párt mögött maga a sátán is állhatna, azt sem vennéd észre, mert eléd kirakatfigurákat tesznek. Piperebúrában.
 7. Soha többet ne szavazz olyan pártra, amelyik nem garantálja a közpénzek feltétlen átláthatóságát az utolsó forintig! Ha ezt a párt nem biztosíthja, akkor a közpénz egy része korrupcióval fog kikerülni az államkasszából, és nem közérdekből hasznosul.
 8. Soha többet ne szavazz olyan pártra, amelyik nem vállalja a korrupciós átvilágításokat, és ahol a vagyonnyilatkozatok nem hitelesek! Az ilyen pártok mögött a maffia húzódik meg. Lopott és titkolt pénzekkel, tisztességtelen módszerekkel, sumákolással operálnak.
 9. Soha többet ne szavazz olyan pártra, ahol a képviselők a hozzátartozóikat is alkalmazhatják a közpénzből! Ha ezt nem tiltja a párt, akkor a közpénz jelentős része a politikusi csőcselékcsaládok nyeretlen tagjai számára fog elfolyni.
 10. Soha többet ne szavazz olyan pártra, amelyik engedi, hogy a miniszterelnöke 4 évnél tovább lehessen miniszterelnök megszakítás nélkül! Ha ezt a párt nem tiltja, akkor újabb kis diktátorjelöltek áramlanak a politikába, és agresszíven törtetnek a teljhatalom felé.
 11. Soha többet ne szavazz olyan pártra, amelyik engedi, hogy a párt két kormányzati ciklusnál tovább megszakítás nélkül kormányozzon! Ha ezt a párt nem tiltja, akkor egyedüli célja a hatalom görcsös megtartása lesz a közérdek hivatásszerű szolgálata helyett.
 12. Soha többet ne szavazz olyan pártra, amenyik erőszakra buzdít akkor, ha a politikai konfliktusok még békés módon is rendezhetőek! Egy ilyen párt kerülőutakon és kiskapukon keresztül, az ajtót betörve akar hatalomra jutni, nem ésszel és jogászi higgadsággal.
 13. Soha többet ne szavazz olyan pártra, amelyik nem erényes. Amelyik nem vállalja a platóni erénygaranciákat! Ha mégis ilyen pártra szavazol, akkor tudd: a következmények nem neked vagy az unokáidnak kedveznek, hanem a maffiának. Amire ezzel szavazol.

Segíts nekünk erényessé tenni a politikát! Mutasd meg Te is, hogy VAN ERÉNY! Csatlakozz a PLATÓN PÁRThoz még ma!

Politikai Program 2018 (ERÉNY-TERV): itt

Videóink: itt

Társadalmi Szerződés: itt

Nemzetegyesítő Stratégia: itt

Csatlakozás: itt

IBAN: HU91-12076910-01607895-00100001 (Raiffeisen Bank)

Honlapunk: itt

Évkönyv 2017: itt

Platón Párt Szimpatizánsok Facebook csoportja: itt

Az erény legyen veled!


Oszd meg, és uralkodj!

Kelt: 2017.07.19.

Tisztelettel,

PLATÓN PÁRT

Az erény pártja

A PLATÓN PÁRT Elnökségének jóváhagyásával

A cikk a Facebook-on is megtalálható